Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marlieha (15-3-2010 om 19:25)
Dat iemand zich daar aan de snelheid houdt is prima, maar ook veel bestuurders gaan daar heel overdreven 60 km rijden!! sommige nog minder, en beginnen daar ver voor de wegversmalling al mee!!!! dat slaat ook nergens op. !!
Tatiana (15-3-2010 om 19:23)
Hoezo schandalig? Is het gevaarlijk daar dan? En snelheidsbeperking geld niet meer hoor bij middelburg...En hun werk doen mag ook ergens anders..Heb je wel eens gezien dat ze op de A58 elke dag of nacht iets doen alleen maar om niet werkloos te zijn? Vangrail vervangen die klein beetje krom is pff
Arie (15-3-2010 om 19:19)
Is goed, ik wil daar best wat langzamer rijden, maar laat ze dan wel een beetje doorwerken! ;-)
Hoi (15-3-2010 om 19:14)
JOnge laat ze boeven vangen ofzo, ipv beetje verkeers boetes uitdelen, en een beetje rijbewijzen afpakken!
Tunnelgebruiker (15-3-2010 om 19:08)
Ja,daar moeten we bij zijn
Bestuurder (15-3-2010 om 18:59)
Het wordt tijd dat ze controleren! Als ik daar netjes 70km p/u rijdt wordt je ingehaald, ook overdag...Schandalig!!! Die mensen moeten toch ook veilig hun werk kunnen doen, kom op heb respect voor deze mensen en ga netjes de snelheid rijden!
Cookie-instellingen beheren