Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing overval pinautomaten

Toegevoegd: 15-04-2010, 10.04 uur
Door: Danielle Gillesse
VLISSINGEN - Woensdagavond rond 23.00 uur is bij een pinautomaat in het winkelcentrum Papegaaienburg in Vlissingen een man beroofd van zijn net gepinde geld.

 


De 64-jarige Vlissinger had geld gepind en wilde naar zijn auto gaan toen hij plots werd bedreigd door twee jongemannen die hem dwongen zijn geld af te staan. Toen ze het geld hadden renden ze weg in de richting van de trappen, Pastoor van de Aallaan. Het slachtoffer raakte niet gewond.De politie vraagt mensen die net voor de beroving bij deze pinautomaat hebben gepind contact op te nemen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Vorige week donderdagavond is in de Govert Flincklaan in Vlissingen eerder een Vlissinger beroofd van zijn geld. De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem.

De politie adviseert om in de late avond of nachtelijke uren niet alleen te gaan naar afgelegen pinautomaten.

Zie ook:
- 12/04/2010: Man onder bedreiging beroofd


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tijgerbol (15-4-2010 om 15:39)
Laten we nog meer pinautomaten gewoon open en bloot uit de muur komen of een pinpaal op straat zodat er helemaal geen toezicht meer is en mafkezen iedereen kunnen overvallen. waar is de veiligheid van de burger gebleven ?
Politie in burger laten pinnen? (15-4-2010 om 15:09)
Kleine moeite om politie in burger te laten pinnen tot het raak is toch? of doe de pin automaten weg op zulke plekken en kijk eens alles na bij jonge gasten met dure kleding autos zonder werk ze lopen allemaal met een pistool rond al vanaf 14 jaar dus doe ens wat politie.
Suffe manntejes (15-4-2010 om 15:05)
Zulke worden beschermd in nederland en de trauma die de normale mensen bij dit oplopen word niet naar gekeken .zet de camera beelden niet op youtube want dan krijgen ze nog 15.000 euro mee.er rijden jonge gasten met vette speakers in hun waggie in vlissingen en niet werken w betalen ze dit van?
Mark (15-4-2010 om 13:15)
Het gaat lekker in zeeland. Let op inwoners: Niet 's avonds alleen pinnen, Doe de deur na 21:30 meer open. Waar gaat dit heen? Tijd voor meer blauw op straat!!! EN OP DE JUISTE PLEK (dus niet langs de A58) he heren ! En weg met die softe aanpak oppakken en straffen die handel & HARD
T (15-4-2010 om 11:53)
Laat mensen n keer met rust en ga werk zoeken. Werk voor je geld. Stelletje lapzwanzen.
Ben Lampoo (15-4-2010 om 11:41)
Dus wij brave burgers krijgen een avondklok omdat er tuig op straat is die de politie (en de slappe linkse politiek) geen baas kan. Lekker land is dit toch. Je zou bijna neigeingen krijgen om zelf crimineel te worden, pakkans nihil en geen belasting betalen. Criminaliteit loont in Nederland!!
Cookie-instellingen beheren