Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 45 km

Fietsertje (8) geschept in Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 8-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagavond gewond geraakt nadat ze in aanraking was gekomen met een personenauto.

Het meisje kwam omstreeks 19.00 uur gefietst vanaf de Veersesingel in haar woonplaats en stak zonder te kijken de Veerseweg over. Op dat moment kwam vanuit Veere een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aanrijden. Hij trapte op de rem en probeerde nog uit te wijken maar hij kon een aanrijding niet meer voorkomen.


Het fietsertje liep bij de aanrijding een hoofdwond op en een flinke wond aan haar been. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (28-4-2010 om 12:30)
Ik ben het eens met Eline Het is niet (alleen) fout van de bestuurder hij reed langzaam en probeerde te remmen bij het meisje stonden haaientanden dus zij had moeten stoppen het is wel nog een klein meisje dus ze weet nog niet veel van het verkeer maar het is niet altijd de schuld van de bestuurder
Virginia (28-4-2010 om 12:13)
Of misschien had het meisje gewoon uitmoeten kijken, als er staat dat die man op geen enkele mogelijkheid een aanrijding had weten te voorkomen aan wie ligt het dan, de automobilisten zijn ALTIJD fout ALTIJD. Maar vaak genoeg is het gewoon de schuld van de fietser zelf, daar moeten ze naar kijken
Danielle (28-4-2010 om 11:22)
Al rij je 30 of 50, als een kind plotseling oversteekt, is een botsing onvermijdelijk. Ook bij zo een lage snelheid komt de klap hard aan. Sterkte ook voor de automobilist, die heeft dit ook niet gewild.Hoop niet dat hij hier last van krijgt. Kinderen moeten leren opletten in het verkeer!!
Eline (28-4-2010 om 10:16)
En weer wordt de fietser in bescherming genomen. Als fietser ben je kwetsbaar en moet je dus ten alle tijden opletten!! Jong of oud, maakt niet uit! Wederom steekt een kind zomaar over en wordt er weer gewezen dat de automobilist op moet letten enz. Omgekeerde wereld dit! Desalniettemin; Beterschap
Natas (28-4-2010 om 08:57)
Nee,als je te hard rijdt,moetje hard remmennmen dat lukt niet,als automobilist moet je rekening houden met allerlei situaties die uit onverwachtse hoek komen,,hard rijden kost alleen maar geld,remmen,brandstof enz.
Ikke (28-4-2010 om 08:42)
Heel erg voor het meisje, ik hoop dat ze erboven op komt en misschien is het verstandiger om zo'n jong kind niet in haar eentje deel te laten nemen aan het verkeer.
Cookie-instellingen beheren