Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsertje (8) geschept in Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2010, 22.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 8-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagavond gewond geraakt nadat ze in aanraking was gekomen met een personenauto.

Het meisje kwam omstreeks 19.00 uur gefietst vanaf de Veersesingel in haar woonplaats en stak zonder te kijken de Veerseweg over. Op dat moment kwam vanuit Veere een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aanrijden. Hij trapte op de rem en probeerde nog uit te wijken maar hij kon een aanrijding niet meer voorkomen.


Het fietsertje liep bij de aanrijding een hoofdwond op en een flinke wond aan haar been. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geschrokken (28-4-2010 om 08:42)
Ik rij dus elke dag langs dat punt met de auto het is sowieso goed opletten daar vlakbij de basisschool en kinderopvang! Er moet echt op de snelheid gelet worden daar het is al zo'n druk punt!
Fietser (28-4-2010 om 07:37)
@erg, als je kinderen met de fiets ziet, moet je al van tevoren rekening met ze houden en het gas laten vieren en/of afremmen. Kinderen vergeten vlug en vooral het drukke verkeer kan hen in verwarring brengen. Net als ouderen op de fiets, meer rekening mee houden, ze zijn erg kwetsbaar.
Buurvrouwtje (27-4-2010 om 23:18)
Sterkte meis, ze rijden daar altijd te hard!!
Willem (27-4-2010 om 22:42)
Hopelijk dat alles goed komt met de kleine meid.sterkte
Erg (27-4-2010 om 22:27)
Dat zijn van die dingen waarvan je hoopt dat ze alleen in filmdrama's voorkomen. Hopelijk komt ze er snel bovenop? Beterschap i.i.g. En fijn dat sommige bestuurders nog opletten.
Cookie-instellingen beheren