Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Motorrijder blijkt wegmisbruiker

Toegevoegd: 19-05-2010, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige motorrijder uit Terneuzen omdat hij door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar bracht.


Tussen 15.30 en 16.00 uur reed de motorrijder over de Tractaatweg komende uit de richting van de grensovergang bij Zelzate. Eerst haalde de motorrijder een personenauto links in waarbij hij tussen de auto en een verharde middenberm doorreed.

Ter hoogte van Westdorpe haalde hij een vrachtauto en enkele personenauto's in terwijl een tegenligger naderde. Tijdens het inhalen van de laatste auto reed de motorrijder tussen dit voertuig en de tegemoetkomende auto in. Op dat moment reden er dus drie voertuigen naast elkaar.

Omdat de 32-jarige motorrijder door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar had gebracht, werd hij aan de kant gezet. In overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingenomen.

De politie in Terneuzen is op zoek naar weggebruikers die meer informatie kunnen verstrekken over het rijgedrag van deze motorrijder die reed op een opvallend, gele motorfiets. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japie (20-5-2010 om 18:39)
@ johan, motorrijders mogen helemaal niet tussen door. hoe komt u erbij ? ja, in een file stapvoets maar niet met 200km/u.
Roland (20-5-2010 om 17:13)
@ Heli, helemaal mee eens, die roemenen kunnen niet rijden, maar heeft ook zn charme @ Jan, niet meer eens, als de politie ergens op moet controleren, laat het dan de signalisatie van Automobilisten zijn, deze veroorzaken gevaarlijke situaties voor motorrijders
Hardrijders doodrijders (20-5-2010 om 14:58)
@ helicopterview; in roemenie is de enige manier om te overleven levensgevaarlijke capriolen uithalen ? gelukkig dat het hier niet zo is dan. :D
Johan (20-5-2010 om 13:48)
@Jan het is je blijkbaar niet bekend dat motorrijders tussendoor mogen rijden? Beetje jaloezie misschien als je staat te wachten in je koekblik en er komt een motorrijder voorbij?
P uit H (20-5-2010 om 13:12)
Nou nou als jullie deze zomer weer eens over de ring van Parijs rijden daar zie je pas idiooten inclusief de Franse politie die rijden net zo ,en dan nog in een T-shirt op hun motor!!! ps die groene strook hier daar kan je makkelijk met je motortje over heen hoor!!
Per (20-5-2010 om 11:02)
@Jan: vooraan bij verkeerslichten is voor een motorrijder veiliger dan achteraan aansluiten, je valt op een motor slechter op bij stilstand en de kans dat je van achter aangereden wordt is groot. Er zijn veel motorrijders in NL, het grootste deel doet redelijk netjes, itt tot die paar die jij noemt.
Cookie-instellingen beheren