Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Motorrijder blijkt wegmisbruiker

Toegevoegd: 19-05-2010, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige motorrijder uit Terneuzen omdat hij door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar bracht.


Tussen 15.30 en 16.00 uur reed de motorrijder over de Tractaatweg komende uit de richting van de grensovergang bij Zelzate. Eerst haalde de motorrijder een personenauto links in waarbij hij tussen de auto en een verharde middenberm doorreed.

Ter hoogte van Westdorpe haalde hij een vrachtauto en enkele personenauto's in terwijl een tegenligger naderde. Tijdens het inhalen van de laatste auto reed de motorrijder tussen dit voertuig en de tegemoetkomende auto in. Op dat moment reden er dus drie voertuigen naast elkaar.

Omdat de 32-jarige motorrijder door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar had gebracht, werd hij aan de kant gezet. In overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingenomen.

De politie in Terneuzen is op zoek naar weggebruikers die meer informatie kunnen verstrekken over het rijgedrag van deze motorrijder die reed op een opvallend, gele motorfiets. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vtr firestorm (19-5-2010 om 23:07)
Dacht die de nieuwe ghostrider te worden ofzo. Dom hoor lekker doorrijden oke maar niet achterlijk gaan doen natuurlijk.
Arjan (19-5-2010 om 22:24)
Dan ook nooit meer op een moter of in een outo laat rijde. En ook geen taxi vergoedding verstrek. Wand dat vind ik niet pas.Iemand die door zijn ijgen rij stel geen rijbewijs meer heeft. daar hoef wij net rijders niet voor te betaal. Arjan
Cookie-instellingen beheren