Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Motorrijder blijkt wegmisbruiker

Toegevoegd: 19-05-2010, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige motorrijder uit Terneuzen omdat hij door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar bracht.


Tussen 15.30 en 16.00 uur reed de motorrijder over de Tractaatweg komende uit de richting van de grensovergang bij Zelzate. Eerst haalde de motorrijder een personenauto links in waarbij hij tussen de auto en een verharde middenberm doorreed.

Ter hoogte van Westdorpe haalde hij een vrachtauto en enkele personenauto's in terwijl een tegenligger naderde. Tijdens het inhalen van de laatste auto reed de motorrijder tussen dit voertuig en de tegemoetkomende auto in. Op dat moment reden er dus drie voertuigen naast elkaar.

Omdat de 32-jarige motorrijder door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar had gebracht, werd hij aan de kant gezet. In overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingenomen.

De politie in Terneuzen is op zoek naar weggebruikers die meer informatie kunnen verstrekken over het rijgedrag van deze motorrijder die reed op een opvallend, gele motorfiets. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (20-5-2010 om 10:35)
De politie zou eens meer moeten controleren op de rijstijl van motorrijders. Zij willen altijd harder, overal tussendoor, inhalen, vooraan bij de stoplichten etc. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk maar over het algemeen is het zo. En als er dan weer eens een ongeluk gebeurt zijn de rapen gaar.
Jan de motorman (20-5-2010 om 08:36)
Deze motorrijder z`n rijbewijs nooit meer teruggeven,dit zal niet de eerste keer zijn dat hij dit doet en ook niet de laatste keer.Zulke acties op de weg doet hij niet alleen gisteren en zijn denk ik gewoon bewust gedaan.Dit is niet een gevalletje van "ik had haast"
Helicopterview (20-5-2010 om 08:10)
Grappig, in bv. Roemenië is dit de enige manier waarop je kan overleven (want iedereen doet het zo dus je moet je aanpassen). Dat het in NL niet kan (en mag, en getolereerd wordt) is terecht, want niemand verwacht het hier. Niet zo slim dus deze jongen :-) Kan beter emigreren.
Kees (20-5-2010 om 06:40)
3x heb ik deze aangekaart bij politie,eindelijk gepakt,nooit geen rijbewijs meer geven
Kees (20-5-2010 om 06:25)
Wat heet gevaarlijk. Een motor is smal en de Tractaatweg breed. Als bestuurders goed opletten en gebruik maken van de ruimte, willen ambulances ook wel eens inhalen over het midden van de weg, met tegemoetkomend verkeer. Pas zelf meegemaakt op de Deltaweg bij Kats. Hierbij was ook een vrachtwagen.
Nachtbrakertje (20-5-2010 om 02:07)
Dit is weer typisch een gevalletje: NOOIT meer het rijbewijs teruggeven!! Het is niet alleen zichzelf in gevaar brengen maar véél erger... de medeweggebruiker(s)!! Kennelijk geen verantwoordingsgevoel bij deze wegmisbruiker... Een tijdje Torentijd en een hoge boete om herhaling te voorkomen!!
Cookie-instellingen beheren