Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Inbreker betrapt bij inbraak

Toegevoegd: 11-08-2010, 22.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Door de politie is woensdagmiddag een 46-jarige Pool aangehouden voor inbraak in een vakantiewoning op een camping in Renesse.


Omstreeks 14.45 uur was melding gedaan dat personeel van een camping achter een man aan rende die had ingebroken in een vakantiehuis. Bij de inbraak was een fotocamera weggenomen.

Het signalement van de dader werd doorgegeven aan de politie. Even later zag een agent ter hoogte van de Lagezoom een auto rijden die nog al haast had met achter het stuur een man die voldeed aan het opgegeven signalement.

De auto werd aan de kant gezet en de bestuurder werd aangehouden op verdenking van inbraak. De 46-jarige Pool is in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (12-8-2010 om 16:06)
@Erik:wat een onzin.Waar moet je je spullen dan laten? Wat mij betreft zou je al je spullen overal zo moeten kunnen leggen; als iets niet van jou is dan heb je er simpelweg af te blijven! En als je dat niet doet, moet je flink gestraft worden. Stokslagen of zo, een boete wordt toch bij elkaar gejat.
Erik (12-8-2010 om 08:54)
Je waarde vole spullen nie zo achterlaten en goed je deuren en ramen sluiten
Cookie-instellingen beheren