Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Zeeuws meisje verdronken Griekenland

Toegevoegd: 20-08-2010, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 4-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen is deze week omgekomen tijdens een vakantie in Griekenland.


Volgens dagblad De Telegraaf was het kleintje bij hotel Kipriotis op Kos op eigen houtje op onderzoek uitgegaan en vervolgens via één van de vele glijbanen in een zwembad terecht gekomen. Griekse media meldden dat het gezin op dat moment zat te eten en dat het meisje door een ander jongetje werd ontdekt onder water. Toen het kind uit het water was gehaald werd direct gestart met reanimatie. Die mocht niet baten.

In zowel de Griekse als de Nederlandse media wordt inmiddels druk gespeculeerd over de toedracht van het voorval. Zo worden er verwijten gemaakt richting het hotel dat er niet of niet voldoende toezicht zou zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M.F.R.G.Bleijenbergh (21-8-2010 om 15:23)
Deze gebeurtenis is een afschuwelijke nachtmerry voor de ouders en eventuele broers of zusjes.Maar natuurlijk ook voor de grootouders. Heel veel sterkte allemaal.
B. (21-8-2010 om 12:07)
Enorm triest! Heel veel sterkte allemaal.
Celsy (21-8-2010 om 12:05)
Veel sterkte in deze onmogelijk moeilijke tijd
Een moeder van 2 kids (21-8-2010 om 11:08)
Laten we nu niet gaan oordelen! T is vreselijk wat deze ouders moeten meemaken,wens ze dan ook bij deze heel veel sterkte toe want een kind verliezen is het ergste wat je mee kunt maken....
Flens (21-8-2010 om 10:44)
In zo'n pretpark kan men toch niet per kind een "bewaker" aanstellen. Sterkte voor de ouders .
Fam van luijk (21-8-2010 om 10:41)
Wij wensen de ouders veel sterkte maar verwijten aan zowel hotel als aan de ouders zijn niet op zijn plaats. Zulke ongelukken gebeuren ook in nederlandse zwembaden. Alweer een waarschuwing voor alle ouders. Een ongeluk is zo gebeurd. Fam van Luijk, Kos.
Cookie-instellingen beheren