Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuws meisje verdronken Griekenland

Toegevoegd: 20-08-2010, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 4-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen is deze week omgekomen tijdens een vakantie in Griekenland.


Volgens dagblad De Telegraaf was het kleintje bij hotel Kipriotis op Kos op eigen houtje op onderzoek uitgegaan en vervolgens via één van de vele glijbanen in een zwembad terecht gekomen. Griekse media meldden dat het gezin op dat moment zat te eten en dat het meisje door een ander jongetje werd ontdekt onder water. Toen het kind uit het water was gehaald werd direct gestart met reanimatie. Die mocht niet baten.

In zowel de Griekse als de Nederlandse media wordt inmiddels druk gespeculeerd over de toedracht van het voorval. Zo worden er verwijten gemaakt richting het hotel dat er niet of niet voldoende toezicht zou zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Har (21-8-2010 om 03:34)
Niet te geloven een kind van 4 mag niet dood,hoort niet,kan niet.weet niets meer te zeggen dan; veel sterkte met deze enorme grote verlies.
Jafra (21-8-2010 om 01:54)
Hoe dramatisch ook, veiligheid van kinderen is op de eerste plaats de verantwoording van ouders, of het nu gaat om het badstrand of een zwembad ver weg. De heksenjacht die media begonnen om een schuldige aan te wijzen stuit mij tegen de borst.De term is on-ge-luk.Sterkte voor alle betrokkenen.
Tina (21-8-2010 om 00:46)
Wat een vreselijk nieuws. Familie en verdere omgeving van dit meisje, heel veel sterkte gewenst... Ik hoor idd iedereen maar praten over wie op had moeten letten.. Het is een ongeluk en de definitie daarvan is dat dat je overkomt...
Bas (21-8-2010 om 00:29)
Wat is er gebeurd met de hekken rond zwembaden om kinderen te beschermen? Zo ontzettend triest. Sterkte!
Souburgse (20-8-2010 om 23:47)
Jemig verschrikkelijk ! Ik ben sprakeloos , veel sterkte miran en de andere gezinsleden. Wat een verlies moeten jullie lijden Een collega.
Chantal (20-8-2010 om 22:48)
Wat een vreselijk drama. ik heb zelf een watervlug dametje van bijna 5 en hoe goed je ook oplet, ze zijn zo weg. Verwijten maken heeft geen zin, daar krijg je dit kindje niet mee terug. Ik wens alle nabestaande en vooral de ouders heel veel sterkte en kracht met dit enorme verlies
Cookie-instellingen beheren