Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen ingevorderd in Zeeland

Toegevoegd: 28-08-2010, 11.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op verschillende locaties in Zeeland werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vier rijbewijzen van automobilisten ingevorderd.

In de Lange Heerenstraat in Oostburg haalde een 19-jarige automobilist uit Breskens rond 21.00 uur in over de doorgetrokken streep. Helaas voor hem werd dit door de politie gezien en die ging achter de man aan. Halverwege de Lange Heerenstraat sloeg de bestuurder rechtsaf de parallelweg op en daarna direct weer rechtsaf richting Oostburg. Hij reed daarbij meer dan 50 km/h te hard.


Op de Middenweg in IJzendijke reed een 43-jarige automobilist uit de gemeente Hulst vrijdag om 23.30 meer dan 50 km/h te hard. Op de Middenweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h. De snelheid van de automobilist bedroeg 131 km/h.
 
Zaterdag kort na middernacht reed een 30-jarige man uit Boom (B) met een behoorlijke snelheid het centrum van Goes uit. Agenten reden hem achterna en op de A58 maakte de man pas echt vaart en reed 51 km/h te hard. Dit in plaats van de 120 km/h die daar is toegestaan. De Belg had ook nog 5 gram weed in zijn bezit. Hiervan heeft hij afstand gedaan.

Bij Contre Escarpe in Tholen werd zaterdag omstreeks 04.00 uur een 20-jarige automobilist betrapt op rijden onder invloed. De man had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Will (28-8-2010 om 15:58)
Als de Politie eens controle zou doen in Vlissingen In de Spuistr mag je 30 maar er wordt 130 gereden vooral savonds en in het weekeinde alle buuren klagen maar niets helpt en het is 20 meter van het politie bureaux af. Er moet eerst iemand plat gereden worden....
Cookie-instellingen beheren