Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man beroofd in woning

Toegevoegd: 03-09-2010, 00.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur is een man beroofd in zijn woning gelegen aan het Bastion in Middelburg.

Bij de 86-jarige man werd aangebeld door twee meisjes die vroegen of ze binnen mochten wachten waarop de man hen binnenliet. Een van de meisjes bracht een bezoek aan het toilet. Het andere meisje vroeg iets te drinken en waste haar handen.


Toen de meisjes vertrokken waren ontdekte de man dat er een geldbedrag uit zijn woning was weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (3-9-2010 om 16:39)
Ze krijgen er nog wel spijt van.. Je kan toch niet leven met het idee dat je zoiets gedaan hebt?? Hebben ze zelf geen opa of oma??
Peelander (3-9-2010 om 16:17)
Die 2 zogenaamde meisjes hebben duidelijk te weinig opvoeding gehad. straks worden ze ook mama. wat krijgen we dan ?
Sandra (3-9-2010 om 12:01)
Dus Natas, als het in een buurt gebeurt waar men iets meer geld heeft is het wel goed? waarom? deze mensen werken net zo goed eerlijk voor hun geld hoor. Erg rare opmerking die u wel typeert als persoon. Soort Robin Hood idee, stelen van de rijke om de armen te helpen..het is 2010 mevrouw!
Dima (3-9-2010 om 09:40)
Meiden [ daders] GA TOCH WERKEN VOOR JE GELD !! met dit gestolen geld zul je echt niet gelukkig zijn !! Jullie zullen ook niemand [ kunnen] vertrouwen omdat je zelf niet te vertrouwen bent !!!Breng het geld terug !! Het zal jullie een beter gevoel geven ....
Alex (3-9-2010 om 09:20)
Dit gebeurt vrij vaak dat er meisjes worden ingezet. Maar wat ik nog steeds niet begrijp, hoe kan het toch dat dat geld zo voor het oprapen ligt. Helaas is de pakkans nihil en zal dit steeds vaker gaan voorkomen. Van mij mogen ze deze meiden publiekelijk aan de schandpaal nagelen!!!
Natas (3-9-2010 om 06:01)
Diep en diep moeten zich schamen die meisjes,kunnen ze nog beter naar een rijke kakkersbuurt gaan en daar proberen,maar een oudere man en ze hebbe ngeen respect en gevoel ,emoties.
Cookie-instellingen beheren