Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Beveiliger mishandeld in bieb

Toegevoegd: 03-09-2010, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Vlissingse bibliotheek is vrijdagmiddag een 42-jarige beveiliger door een enkele jongens tussen de 13 en 17 jaar gemolesteerd.


In de bibliotheek lopen beveiligers om de orde te handhaven en de overlast van jongeren te beperken. Vrijdagmiddag liepen er 5 jongens die overlast veroorzaakten. De beveiliger wilde een van hen na enkele waarschuwingen naar buiten sturen.

Bij de uitgang probeerde een jongen de poortjes te vernielen. Eenmaal buiten begonnen de jongens aan de beveiliger te trekken en aan hem te hangen, terwijl twee van de drie hem ook nog sloegen. Een derde stak de man met een scherp voorwerp.

Op het moment dat de beveiliger terug naar binnen liep, liepen drie jongens mee. Binnen werd de man door één van hen bedreigd, De beveiliger heeft geen ernstig letsel opgelopen. Hij heeft aangifte gedaan van bedreiging en openlijke geweldpleging. De politie heeft de zaak in onderzoek


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap vergeer (4-9-2010 om 13:08)
Jong geleerd~ In onze maatschappij zijn we er trots op de de jeugd mondig is. Volgens mij zijn dit soort dingen de uitwas daarvan. Vroeger was je bang voor autoriteiten, tegenwoordig is het leuk ze te treiteren. De toekomst: autoriteiten die meteen hard optreden, jeugd die nergens omgeeft?
Denker (4-9-2010 om 12:48)
De problemen in Vlissingen is makkelijk aan te pakken. Gewoon 10 x straatcoaches in Vlissingen laten rondlopen en je hebt minder ''last'' van ze. Maar wel straatcoaches die zij ook kennen en ''respecteren''. Dat zou de gemeente en lescaut etc moeten doen!
Franka (4-9-2010 om 12:44)
Ik durf te wedden dat dit dezelfde jongens zijn die onder andere de Carrousel aan het terroriseren zijn! Vreselijk gozertjes zijn het die een hele grote schop onder hun kont nodig hebben! Ik zou er niet trots op zijn als het mijn kind was, doodschamen zou ik me.
Dennis (4-9-2010 om 12:16)
Zulke ventjes moet je hard aanpakken. maar de politie doet er toch niks aan. ze mogen maar iedereen lastig vallen of beroven maar krijgen geen fatsoenlijke straf. en er zal ook niet iemand helpen die het heeft zien gebeuren.
Julia (4-9-2010 om 11:35)
Is dat nu echt nodig om iemand te mishandelen. Zouden deze jongens thuis ook dit gedrag vertonen of worden ze thuis zo onder de duim gehouden dat buiten alle remmen los gaan. Op 5 mei praat iedereen braaf over vrijheid en respect. Het blijft dus alleen bij woorden en niet bij daden.
Anja (4-9-2010 om 11:07)
Waar moet dat naar toe in deze wereld met deze jongetjes
Cookie-instellingen beheren