Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beveiliger mishandeld in bieb

Toegevoegd: 03-09-2010, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Vlissingse bibliotheek is vrijdagmiddag een 42-jarige beveiliger door een enkele jongens tussen de 13 en 17 jaar gemolesteerd.


In de bibliotheek lopen beveiligers om de orde te handhaven en de overlast van jongeren te beperken. Vrijdagmiddag liepen er 5 jongens die overlast veroorzaakten. De beveiliger wilde een van hen na enkele waarschuwingen naar buiten sturen.

Bij de uitgang probeerde een jongen de poortjes te vernielen. Eenmaal buiten begonnen de jongens aan de beveiliger te trekken en aan hem te hangen, terwijl twee van de drie hem ook nog sloegen. Een derde stak de man met een scherp voorwerp.

Op het moment dat de beveiliger terug naar binnen liep, liepen drie jongens mee. Binnen werd de man door één van hen bedreigd, De beveiliger heeft geen ernstig letsel opgelopen. Hij heeft aangifte gedaan van bedreiging en openlijke geweldpleging. De politie heeft de zaak in onderzoek


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (4-9-2010 om 10:58)
Ouders keihard meestraffen! Dat tuig heeft blijkbaar geen opvoeding gehad en dus moet je het probleem al bij de bron aanpakken en dat is thuis! Als ze een gedegen opvoeding hadden gehad, hadden ze het wel gelaten om dit in een bibliotheek te flikken!
Actie (4-9-2010 om 10:34)
Sterkte voor de beveiliger. De overheid heeft het al veel te ver laten komen dat zulke snotneuzen dit rotgedrag kunnen en durven tentoonstellen. Hun ouders/verzorgers hiervoor ook in ieder geval heel diep in hun portemonnee raken.
Mary (4-9-2010 om 09:44)
Was er dan niemand die deze man te hulp kon/wou schieten? Veel sterket gewenst aan de beveiliger, hopelijk pakken ze die jochies op. achter slot en grendel die gastjes!
Ikke (4-9-2010 om 09:41)
Het is van de zotte dat in een bibliotheek een beveiligingsmedewerker aanwezig moet zijn. Deze jongeren en hun ouders dienen eens hard aangepakt te worden.
Veilig nederland (4-9-2010 om 09:34)
Betalen we hiervoor? wat word dat voor nederland je moet bijna zelf met een AK 47 een boekje gaan lenen ...echt erg word het.... Emigreren is het beste
Frans (4-9-2010 om 09:15)
Wat een tuig. Wat moet dat in een bibliotheek? Zeker makkelijke slachtoffers uitzoeken? Een maand of 6 naar een inrichting zou wel passend zijn voor dit uitschot.
Cookie-instellingen beheren