Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 127 km

Brommobiel op de A58 bij Goes

Toegevoegd: 11-11-2010, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 72-jarige man uit Bergen op Zoom reed donderdagochtend in zijn brommobiel op de A58.

De politie kreeg rond 09.00 uur een melding binnen dat een brommobiel op de A58 ter hoogte van Goes richting Vlissingen zou rijden. Zij gingen ter plaatse maar zagen de brommobiel niet. Ze bleven echter verder zoeken.
 
Uiteindelijk vonden ze de man in zijn brommobiel op de Sloeweg bij 's-Heerenhoek. Ze hielden hem staande op de vluchtstrook. De man verklaarde vanuit Bergen op Zoom via de Oude Rijksweg richting Middelburg te willen rijden. Bij Kapelle werd het verkeer van de Oude Rijksweg echter omgeleid via de A58 wegens de werkzaamheden bij Vierwegen. De man besloot hierop de A58 te volgen.


Bij Goes kon hij de afslag nemen, maar zijn navigatiesysteem gaf aan dat hij pas bij de afslag 's-Heer Arendskerke de A58 moest verlaten. De man besloot dit advies op te volgen. De man wist wel dat hij met zijn brommobiel niet op de snelweg mocht rijden, maar hij zei niet te weten hoe hij anders moest rijden.

Bovendien vond hij het minder gevaarlijk omdat zijn brommobiel harder kon rijden dan de toegestande 45 kilometer per uur. Tegen de man is een proces verbaal opgemaakt voor het rijden op de autoweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lau (11-11-2010 om 20:03)
Levensgevaarlijk! Een wonder dat hij nog zo een eind gekomen is. Ik wil het natuurlijk niet goed praten, maar gezien de verwarrende toestanden bij de Vierwegen kan ik het met wel indenken.
Moi (11-11-2010 om 19:59)
Zonde hoor.. een waarschuwing had volstaan dacht ik zo!! die man deed braaf zijn tomtom volgen bij gebrek aan andere gegevens!! en dat is kwalijk..
Johan (11-11-2010 om 19:37)
Niet lullig bedoeld hoor maare: Iets zegt mij dat het rijden met een brommobiel zelfs op een weg waar 80 gereden mag worden dodelijk kan zijn... Gelukkig is hier nu niets gebeurd.
Timbo (11-11-2010 om 19:17)
Ongelofelijk, die man heeft zeker niet gehoord wat er laatst in Vlissingen is gebeurd?
Snelheid?? (11-11-2010 om 18:56)
En word zijn brommobiel dan niet op een soort rollerbank gezet zoals een scooter??,als de man zelf al aangeeft dat deze harder kan dan 45, en wat dus niet mag. Ik vind dat deze man een hoge boete mag krijgen,brommobiel op de A58 is levensgevaarlijk, gevaarlijker als te hard rijden.
Cookie-instellingen beheren