Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vlaketunnel hele weekend nog dicht

Toegevoegd: 12-11-2010, 22.57 uur - Update: 13-11-2010, 11.56 uur
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden. Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
© Foto: Gerard Maas
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is sinds vrijdagavond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. In één van de buizen komt het wegdek omhoog.

Op dit moment moeten met zand geladen vrachtwagens het wegdek naar beneden duwen. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting zeker het hele weekend zal duren en misschien nog wel veel langer.


Rijkswaterstaat hoopte de weg vrijdagnacht te kunnen repareren, maar dat is niet gelukt. Het verkeer dat normaal gesproken door de Vlaketunnel zou rijden wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met files.

Rijkswaterstaat gaat vanmiddag overleggen hoe de verkeersstroming verbeterd kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piepatria (14-11-2010 om 19:06)
Aan alle klagers en zeurders die het nog niet weten alle verkeer van en naar Brabant moet, wordt via Hellegatsplein en Zeelandbrug omgeleid is zaterdag bekend gemaakt door RWS dus maak jullie borst maar nat,sterkte allemaal.
GJ (14-11-2010 om 18:17)
@Gaby Geloof niet dat de wereld vergaat bij een omleiding, zulk soort dingen gebeuren nu eenmaal daar doe je niks aan. En 1 vraagteken zegt op zich genoeg ;)
Joop (14-11-2010 om 13:52)
Als dit het gevolg is van de olie ramp bij vlake dan kunnen ze de kosten mooi gaan verhalen op de total. En zorgen dat het zo snel mogelijk is opgelost want dit schiet echt niet op. En de rotonde bij de caisson moet ook weer open hoe lang moet je anders wel niet omrijden ongeveer 15km in mijn geval.
Gaby (14-11-2010 om 11:57)
Het is een groote bende ...heb zaterdaag 90minuten gedaan vanaf de afslag yerseke tot naar s, gravenpolder wie betaald mij de uren en de extra brandstof????? of moeten wij allemal met de helicopter naar ons werk?????????????
'zetco (14-11-2010 om 11:54)
Een gevolg van de lek in de oliepijpleiding bij vlake. Het waterpeil is daar toen hoog gehouden om er voor te zorgen dat de olie niet dieper de grond in zakte. Daardoor nu de bodem in de omgeving verzadigd en met de regen van de laatste paar dagen nu de tunnelbak gaan drijven!
Fluus (14-11-2010 om 11:42)
Mooi karwei alles per uur en geen brandstofverbruik laat maar paar weken staan zo
Cookie-instellingen beheren