Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Vlaketunnel hele weekend nog dicht

Toegevoegd: 12-11-2010, 22.57 uur - Update: 13-11-2010, 11.56 uur
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden. Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
© Foto: Gerard Maas
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is sinds vrijdagavond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. In één van de buizen komt het wegdek omhoog.

Op dit moment moeten met zand geladen vrachtwagens het wegdek naar beneden duwen. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting zeker het hele weekend zal duren en misschien nog wel veel langer.


Rijkswaterstaat hoopte de weg vrijdagnacht te kunnen repareren, maar dat is niet gelukt. Het verkeer dat normaal gesproken door de Vlaketunnel zou rijden wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met files.

Rijkswaterstaat gaat vanmiddag overleggen hoe de verkeersstroming verbeterd kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lonneke (14-11-2010 om 10:27)
Das lekker dan,hoe moet je nu van vlissingen naar bergen op zoom rijden,de afslag s'Gravenpolder is ook afgesloten omdat ze daar met een rotonde bezig zijn,moet nu alles via goes zuid eraf daar is het nu al een drama.
Trucker b (13-11-2010 om 21:17)
Zo 400 ton op dit kleine stukje helpen op dit kleine stukje denk het niet daaaag belastingcenten
Jaap Vergeer (13-11-2010 om 21:00)
Zou degene die de tunnel onlangs heeft gerenoveerd ook de rekening gaan betalen? of betaalt de belasting betaler dat gewoon maar weer? Gaan er ook nog koppen rollen bij de wegbeheerder of de constructeur of is het liefde werk-oud-papier?
E.J. (13-11-2010 om 19:54)
De familie Sinke uit kruiningen was erweer als de kippetjes bij!!!! ja super reclame als je halve wagenpark daar staat!!!! en een goed tarief per uur ,zo in het weekend!!!! kan niet beter!
JP (13-11-2010 om 19:11)
Dat het verkeer nu een andere route moet volgen kan ik snappen maar waaom moeten ze nu de rotonde bij de Caisson ook afsluiten? Hoe moet ik nu vanaf Kapelle naar Eversdijk? De Vierwegen zijn ook dicht i.v.m. werkzaamheden. Die rotonde afsluiten slaat helemaal nergens op!
K (13-11-2010 om 17:36)
Is een stuk uitvrezen en opnieuw asfalteren geen oplossing?
Cookie-instellingen beheren