Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vlaketunnel hele weekend nog dicht

Toegevoegd: 12-11-2010, 22.57 uur - Update: 13-11-2010, 11.56 uur
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden. Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
© Foto: Gerard Maas
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is sinds vrijdagavond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. In één van de buizen komt het wegdek omhoog.

Op dit moment moeten met zand geladen vrachtwagens het wegdek naar beneden duwen. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting zeker het hele weekend zal duren en misschien nog wel veel langer.


Rijkswaterstaat hoopte de weg vrijdagnacht te kunnen repareren, maar dat is niet gelukt. Het verkeer dat normaal gesproken door de Vlaketunnel zou rijden wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met files.

Rijkswaterstaat gaat vanmiddag overleggen hoe de verkeersstroming verbeterd kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (13-11-2010 om 16:01)
Tja,word nog leuk de komende wintermaanden. Maar vond het vanaf de yerseke kant toch al niet bijster,want voor je de tunnel in reed voelde je een greppel en het wegdek. Radio ontvangst in die tunnel is ook niet goed terwijl je door de wst rijd je totaal geen probleem heb.
Dennis (13-11-2010 om 14:49)
Weet je wat nog het ergste is........men komt er nu pas achter. het betreffende weggedeelte ligt al weken hoger dan de rest
Inwoner van Reimerswaal (13-11-2010 om 13:55)
Hoorde zojuist dat de oorzaak waarschijnlijk een combinatie is vd gesprongen pijpleiding in Vlake dd 20 okt. jl en de zware regenval van de afgelopen dagen mocht dit blijken waar te zijn dan zal dit een STROP zijn voor Zeeland en zal de tunnel voorlopig niet open gaan kan enkele maanden gaan duren!!
Tom (13-11-2010 om 13:37)
Heeft niets met het asfalt te maken, maar met wat er onder het asfalt is gebeurd. Het is dus niet een kwestie van even wat nieuw asfalt leggen... Ben benieuwd hoe lang het gaat duren, hoop wel dat we er in de maandagochtend spits weer doorheen kunnen!
Pater (13-11-2010 om 12:58)
Wat een ongelooflijk gemekker hieronder. "Gaat maanden duren" Maak er jaren van dat zit je zeker goed. Beetje laat uit bed gekomen zeker..
Frans (13-11-2010 om 12:50)
Naar mijn mening heeft dit niets te maken met de kwaliteit van het asfalt. Dit moet een probleem zijn in de waterafvoer (pompen, drainage etc.) Heel erg slordig denk ik
Cookie-instellingen beheren