Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil jaar cel voor fataal ongeluk

Toegevoegd: 03-12-2010, 09.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 21-jarige inwoner van Sluiskil is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een celstraf van een jaar en een rijontzegging van drie jaar geëist vanwege betrokkenheid bij een zeer ernstig verkeersongeluk.

De beginnend bestuurder wordt verweten op 6 juli 2008 met hoge snelheid over de kruising Langeweg/Oude Bontepolderstraat in Sluiskil te hebben gereden. Ook zou hij onder invloed van medicijnen zijn geweest en geen voorrang te hebben verleend. Als gevolg daarvan botste hij tegen een van rechts komende scooter.


De bestuurster van de scooter, een 16-jarig meisje uit Sas van Gent raakte zwaar gewond. Haar passagiere, een 15 jarig meisje uit Philippine kwam dertig meter verder op de grond terecht en overleed ter plaatse. De auto van de jongeman kwam honderd meter na de botsing tot stilstand tegen het talud.

Volgens een deskundige moet de jongeman zeker 120 tot 130 kilometer per uur hebben gereden, waar 80 kilometer per uur is toegestaan.

Uitspraak 16 december.

Zie ook:
- Dode bij verkeersongeval Sluiskil (06-07-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (4-12-2010 om 18:28)
@anoniem o nee van wie is die dikke 3 serie station van het laaste model dan, ik zweer dat hij achter het stuur zat @eddie de mensen die echt leiden zijn de nabestaande van het meisje, als hij niet zo stoer zou doen met 4 van zijn maten in de auto waarvan ik er 1 heel goed ken had dit nooit gebeurt.
Eddie (3-12-2010 om 23:17)
Vele rechters op onderwerp,ik ken hem persoonlijk en er is niets mis met deze jongen,hij lijd misschien nog meer als de getroffen familie. Allemaal zwijgen. Hij die zonder zonde is werpen de eerste steen. (Johannes 8:7)
Recht uit ons hart (3-12-2010 om 21:38)
Ongelukje kan gebeuren. weet je wel waar je over praat? nee dat zal wel niet, net zo stom als al dat uitschot. het zal je maar gebeuren, je kind,zus, of nicht nooit meer terug te zien. Chloé is er niet meer, die is gestraft. en ga terug naar school voor je spelling. zonde hé die jongen ('s)!!!!
Mij (3-12-2010 om 18:24)
Waarom zijkt iederen nu ongeluk kan gebeuren hij is al zwaar genoeg gestraft. laat die jongen toch.
E (3-12-2010 om 15:28)
Mensen praat toch eens naar je verstand. Dit heeft hij ook nooit gewild. Deze jongen is ook voor zijn leven getekend!! Maar daar wordt niet over gepraat!! Het is erg genoeg allemaal voor beide partijen!! Als jullie het allemaal zo goed weten, zou ik bij het OM gaan werken als ik jullie was.
JonguhJonguhJonguh (3-12-2010 om 15:18)
Als je niet weet waar je overspreekt moet je je snaveltjedicht houden dit is al erg genoeg voor beide familie's en iedereen die erbij betrokken is en een jachtvergunning en deze vent afschieten jij bent een lekkere met zulke gedachten dit is een verkeersongeluk jij mag best een beetje dimme
Cookie-instellingen beheren