Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 42 km

Hond zakt door ijs Zaamslag

Toegevoegd: 27-12-2010, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Nabij de Terneuzensestraat (N290) in Zaamslag is een hond door het ijs gezakt.

Volgens de politie is het onfortuinlijke dier rond 14.15 uur te water graakt en ligt het zo'n 10 meter uit de kant. Het brandweerkorps van Terneuzen heeft onder meer duikers op pad gestuurd om het dier te redden.


Voor zover bekend is het baasje niet te water geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (28-12-2010 om 10:23)
Ria, ben blij dat er ook nog mensen zijn die hun hond aanlijnen.... maar ja, er zijn nu eenmaal plekken waar ze los mogen lopen. en ijs lijkt, vooral voor zo'n beest, veel op de gewone weg... (vooral nu alles wit is..)
Sjamie (28-12-2010 om 10:08)
De brandweer is er toch om mensen en dieren in nood te redden, waarom doen mensen dan toch nog steeds zo raar als het om dieren gaat? Je moet blij wezen dat deze mensen nog steeds komen als je ze nodig hebt (ik spreek uit ervaring)
Medemens (28-12-2010 om 09:53)
Wat een stelletje zeuren zijn de meeste inwoner groot gelijk heb je ik heb zelfs ook 2 man bij de brandweer zitten mijn man en zoon maar ja de meeste weten niet waar ze het over hebben !
Fientje (28-12-2010 om 07:41)
Niet meer dan normaal toch dat ze proberen een dier te redden. Toppie hulpdiensten, en inderdaad we betalen de gemeente genoeg hondenbelasting waar verder niks voor de dieren mee gedaan wordt. Gelukkig is het voor de hond goed afgelopen.
Brandweerman (28-12-2010 om 00:14)
Al sinds jaar en dag is één van de primaire taken van de brandweer het redden van mens ÉN dier. En inderdaad om zo een redding veilig uit te voeren is veel materieel en menskracht nodig. De eigen veiligheid blijft altijd voorop staan. De vele loze automatische meldingen zijn kostbaarder dan zoiets.
Vlissingse (27-12-2010 om 21:56)
Wat een dom gepraat over geld.Of ze nu wel of niet uitrukken,die mensen moeten toch betaald worden hoor en dan kunnen ze beter een hond redden dan helemaal niemand.En wat kan de hond er zelf aan doen? precies niks!
Cookie-instellingen beheren