Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 84 km

Hond zakt door ijs Zaamslag

Toegevoegd: 27-12-2010, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Nabij de Terneuzensestraat (N290) in Zaamslag is een hond door het ijs gezakt.

Volgens de politie is het onfortuinlijke dier rond 14.15 uur te water graakt en ligt het zo'n 10 meter uit de kant. Het brandweerkorps van Terneuzen heeft onder meer duikers op pad gestuurd om het dier te redden.


Voor zover bekend is het baasje niet te water geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (27-12-2010 om 18:32)
Ben wel benieuwd of de hond het gered heeft? Sterkte voor t baasje
Tim (27-12-2010 om 18:22)
Zeeuw, mensen van de alarm centrale zijn genoeg opgeleid om het juister personeel in te zetten. Mens of dier te water = duikploeg. Veilig werken = veel personeel (eigen veiligheid) Plus er wordt van uit gegaan vh ergste, als fam van je in het water lag vond je het vast niet erg dat er zo veel kwamen
Marien (27-12-2010 om 18:12)
Ik kan niet uit het bericht opmaken of de hond het gered heeft, maar mooi dat het geprobeerd wordt. En Petra, roep niet te hard dat het je nooit gebeurd.. een ongeluk gaat per-ongeluk..
Dierenvriend (27-12-2010 om 17:40)
@zeeuw: menselijkheid is jou vreemd zeker? Natuurlijk is alles wat mogelijk is opgeroepen om het leven van een dier te redden. Dat ga ik niet eens aan jou uitleggen. Mijn tenen gaan krullen van zeuren zoals jij, die meteen beginnen over geld. Een (dieren)leven is meer waard dan jouw rottige centen.
Zeeuw (27-12-2010 om 17:23)
Phoe, wat een leuke reacties.@Tom , nuttige reatie, dank je. De rest heeft kennelijk de eerste zin niet gelezen. Waar het mij om ging, is dat veel mensen klagen over de gemeentelijke lasten, en dit kennelijk normaal vinden. @ brandweerfan, de eerste call was hond te water. Eerst lezen, dan reageren.
Marga (27-12-2010 om 17:16)
@zeeuw waar maak jij je druk om! Wat is nu geld! Dier is net zo belangrijk als jij in geval van nood. Alleen zou ik in dit geval eerder de hond redden dan jou. Jij bent zo slim toch? Hulpverleners TOP!! En mensen let eens wat beter op je dier, aan de riem voorkom je zoiets.
Cookie-instellingen beheren