Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Hond zakt door ijs Zaamslag

Toegevoegd: 27-12-2010, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Nabij de Terneuzensestraat (N290) in Zaamslag is een hond door het ijs gezakt.

Volgens de politie is het onfortuinlijke dier rond 14.15 uur te water graakt en ligt het zo'n 10 meter uit de kant. Het brandweerkorps van Terneuzen heeft onder meer duikers op pad gestuurd om het dier te redden.


Voor zover bekend is het baasje niet te water geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (27-12-2010 om 16:08)
Mensen De brandweer is er voor mens en Dier!!! Of het nou een paard of een konijn is dat maakt hun niks uit!! Daar zijn ze nou eenmaal voor. en voor ik commentaar krijg op dit bericht ik weet wat ik zeg aangezien iemand in me fam brandweerman is !
Ria (27-12-2010 om 15:49)
Zeeuw, je hebt zeker zelf geen beesten? Ik zou ook blij zijn als mijn hond gered zou worden, maar ik zorg ervoor dat mijn hond niet eens op het ijs kan dus dan heb je dit soort rare ongelukken niet.Is nog slecht ook voor een hond op het ijs.
Zeeuw (27-12-2010 om 15:05)
Het is een goede zaak dat er in dergelijke gevallen direct hulpverleners klaar staan om te helpen, maar als je dan op p2000 kijkt wat er is opgeroepen, dan krullen de tenen in je schoenen. Volgens mij is alles met wielen opgeroepen om te gaan helpen. Wie gaat dat betalen? De hondenbezitter zeker??
Cookie-instellingen beheren