Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Vuurpijl naar agent geschoten

Toegevoegd: 31-12-2010, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Vrijdagmiddag is een 18-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens poging tot zware mishandeling van een agent.

Rond 14.20 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er zwaar vuurwerk werd afgestoken aan de Hekweide in Aagtekerke. Toen de politie een kijkje ging nemen schoot de 18-jarige man gericht met een (vermoedelijk illegale) lawinepijl/vuurpijl op één van de agenten.


De pijl vloog rakelings langs de agent. Hij raakte niet gewond. De 18-jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (3-1-2011 om 09:51)
@nicky. waarom zijn er toch altijd van die wereld verbeteraars die zeggen wat ik wel en niet met mn geld moet doen? Eten kopen voor anderen ipv vuurwerk voor mezelf? IK heb het toch zelf verdiend? Meestal zeggen mensen dat die zelf weing geld hebben, maar wel roken, 1 hond en 3 katten hebben.
M...... (3-1-2011 om 07:31)
Ronald:Kraak geen reacties van andere mensen af j zou zelf ook voor j vriend opkomen anders zijn het geen echte vrienden. en ben j er zelf wl bij geweest dan! Ik denk dat j zelf un held op sokken bent! De waarheid zal wel door de verdachte zelf aan het licht kome!!
Harry (2-1-2011 om 19:30)
Hoe zat het ook alweer? Vrede op aarde/de beste wensen voor het nieuwe jaar?? Als 'we' hier op dit forum elkaar al bevechten, wie weet wat er gebeurd als 'we' elkaar in het echt tegenkomen. Persoonlijk baal ik enorm van vroeg vuurwerk dus overlast aanpakken. 'Gewoon' pas knallend het nieuwe jaar in!
Ron@ld (2-1-2011 om 18:48)
De mensen die hier de dader verdedigen zijn vriendjes van de verdachte. Te laf om de waarheid te zeggen en te triest voor woorden. Helden op sokken!!!!
Patty (2-1-2011 om 17:12)
@ vdvonck, uw reactie is echt te laag voor woorden. ziekmakend is uw instelling. u bent zelf duidelijk zeer onhebbelijk.
B (2-1-2011 om 16:56)
@VdVonck is er iets mis met VMBO??? Beetje neerbuigend ben je bezig, vind je niet! Er zijn namelijk ook mensen die niet goed kunnen leren en beter met hun handen kunnen werken. Dus doe een beetje normaal en niet zo neerbuigend...!!!!
Cookie-instellingen beheren