Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer lichtcontrole M'burg

Toegevoegd: 06-01-2011, 14.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanmorgen heeft de politie opnieuw een verlichtingscontrole gehouden in Middelburg.

Gisteren werd al gecontroleerd op de Oude Vlissingseweg. Vandaag stond de politie tussen 07.30 uur en 08.20 uur in de Stationsstraat.


Er zijn 24 bekeuringen uitgeschreven voor het fietsen zonder verlichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (6-1-2011 om 22:59)
Nee niet controleren is geweldig eerst een kind aanrijden en dan nog vervelend lopen doen ze hadden geen licht op. Laat pa en moe maar betalen en hebben ze zakgeld jammer dan maar een paar weken zonder.
Sjaak (6-1-2011 om 20:09)
Iedereen weet dat je verlichting moet voeren op je fiets, terecht dat je een keer een bekeuring krijgt als je dit niet doet. Goed bezig Politie !!
Kees (6-1-2011 om 19:10)
Tja naar weken niet kunnen flitsen en dergelijke moet je toch weer wat doen om je geld binnen te halen. Misschien nu nog eens boefen vangen want de inbraken lopen ook de spuigaten uit op het moment in Zeeland
Judge dredd (6-1-2011 om 18:57)
Elly heeft gelijk, er rijden zoveel auto's zonder licht of een ander gebrek, maar die worden niet eens aangehouden. dit is weer gewoon scholiertje pesten natuurlijk. ja, dat durven ze wel. de helden.
Mario (6-1-2011 om 18:45)
Zeer goede actie. Ze zouden er iedere dag moeten staan. Tegenwoordig is het zo dat het gros van de fietsers een gebrekkige of geen verlichting voert. Levensgevaarlijk. Morgen weer?
Mike (6-1-2011 om 17:59)
Het is belachelijk dat de politie zich hiermee bezig houd,terwijl de echte criminelen in dit land lekker hun gang gaan. Maar ja, dit verdient makkelijk he.
Cookie-instellingen beheren