Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vrijgesproken voor ontucht

Toegevoegd: 20-01-2011, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 76-jarige man uit Sas van Gent vrijgesproken. De man, die alles heeft ontkent, werd beschuldigd van ontucht met zijn achtjarige kleindochter.


Volgens verklaringen van het meisje had opa haar betast. Ze vertelde het aan haar moede en die schakelde direct de politie in. Tijdens de behandeling van de zaak bleek dat de Sassenaar nog heel wat geld van de moeder van het meisje tegoed had en dat die nu niet bepaald stond te trappelen om het terug te betalen.

Vandaar dat de man het wel heel toevallig vond dat de aanklacht tegen hem werd ingediend op de dag dat hij geld wilde zien. Verder zou het meisje op zijn verzoek bij hem in bed zijn gekropen, iets wat hij met klem bestreed. ,,Kinderen horen in hun eigen bed'', hield hij de rechtbank voor.
 
Alles bij elkaar waren er volgens de officier zoveel twijfels dat hij vrijsprak vroeg. De rechtbank deed direct uitspraak en vonniste conform de eis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra (21-1-2011 om 10:07)
Toch een raar gevoel hierbij! Het meisje vertelt het toch zelf, heeft ze dit ook in de rechtbank verteld?
Mar (21-1-2011 om 09:25)
Wat een smerig mens zeg, die moeder! BahBah!Zo zie je maar: dit soort aanklachten met de grootste zorgvuldigheid uitzoeken!
Vaisonne (21-1-2011 om 09:19)
Als het niet waar is geweest dan berokken je niet alleen de opa maar meer nog het kind veel kwaad. Dit kan bij haar nog jaren nawerken!! Wat min toch om je vete met vader/schoonvader op deze manier proberen op te lossen......
Francois (21-1-2011 om 02:43)
Ontucht is ziek en niet meer dan dat, maar helaas zijn er mensen die dit ook misbruiken om ergens onderuit te kunnen komen. Als het waar is wat hij zegt dan hoop ik niet dat de moeder zijn dochter is. Ook hoop ik dat het 8 jarige kind het daadwerkelijk niet is overkomen.
Marga. (21-1-2011 om 01:56)
Wat een waardeloze gewetenloze Moeder die haar kind zo laat liegen over zo iets ernstigs. Pakt hier door ook de Opa van haar kind af. Moest zich dood schamen. We zullen zien hoe dochter over 10 jaar over haar moeder denkt. Maar dan is het TE laat voor Opa. Opa sterkte hoor, heel erg voor U.
Ronald (21-1-2011 om 00:26)
Schandalig gewoon of je nou 76 ben of 20 ze moeten gelijke straffen geven en een kind van 8 jaar hoort niet bij Opa in bed teliggen en dat moet opa toch weten !!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren