Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf inbraken in weekeinde

Toegevoegd: 30-01-2011, 17.41 uur - Update: 31-01-2011, 09.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar inbraken in Axel, Goes, Nieuwerkerk en Zaamslag dit weekeinde.

In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning in de Generaal Meijerstraat in Axel en in een woning gelegen aan de Kamperseweg in Zaamslag. Uit de woning in Axel is een geldkistje weggenomen en uit de woning in Zaamslag een magnetron.


In Goes is zaterdag ingebroken in een woning aan het Oudhof en in een woning in de Columbusweg. Uit de woning aan de Columbusweg wordt niets vermist en van de woning gelegen aan het Oudhof is nog niet bekend of er iets is gestolen.

Ook in een woning aan de Muyeweg in Nieuwerkerk is afgelopen nacht ingebroken. Uit deze woning wordt niets vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (30-1-2011 om 19:20)
@ P: Als jij bij de politie zou werken... Zou jij dan opeens wel alle inbrekers kunnen pakken? Meestal zijn de gasten al lang gevlogen voordat de politie er is, en het is hier nog steeds geen CSI waarbij ze binnen een uur 5 daders hebben...
P (30-1-2011 om 17:54)
Iedereen van die stomme en lullige boetes geven zijn ze goed in maar die inbraken oplossen of een paar dieven vangen is schijnbaar heel moeilijk. Heren verdoe jullie tijd nu eens niet met van die lulligheden maar ga nu eens echt boeven vangen daar worden julie ook voor betaald...
Cookie-instellingen beheren