Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 495 km

Gemeentelijke lasergun

Toegevoegd: 07-02-2011, 21.59 uur
Door: Maximaal Multimedia

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft samen met de gemeente Reimerswaal een lasergun aangeschaft. Deze wordt gebruikt om snelheidscontroles uit te oefenen in 30 km-gebieden. Het beheer van de lasergun ligt in handen van de politie.

Dit betekent dat de gemeente niet kan beslissen wanneer en hoe vaak er controles plaatsvinden. Wel zal er door de gemeente aangegeven worden waar de controles gewenst zijn.


Inmiddels heeft er een controle plaatsgevonden in de Dorpsstraat te Wemeldinge. Hier ging niemand op de bon. Ook tijdens een controle op de Goessestraatweg in Kapelle waren er geen overtredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (8-2-2011 om 11:16)
Als er normaal gereden word zou dit niet nodig zijn en we hebben mensen die wat begrijpen zo als die slimmeriken die nog geen hun baas zijn over hun zelf en zeker niet overde auto waarmee ze rijden. Lever je auto en rijbewijs in dan ben je van dit probleem af.
Jan (8-2-2011 om 11:06)
Zonde van het geld, had aan betere dingen besteed kunnen worden. Koop fietsen voor de politie dat ze daarmee hun rondjes doen, dan zien ze veel meer dan vanuit de auto. Met deze aankoop is onze auto weer eens de schietschijf. Een gemakkelijke prooi !!
Robbertos (8-2-2011 om 10:47)
Wedden dat ze die lasergun hebben aangeschaft om er meer geld uit te halen.. !! Dat doen ze echt niet alleen voor de veiligheid.
Judge dredd (8-2-2011 om 06:43)
En straks mogen de gemeenten ook traangas, arrestatiewagens, spionage apperatuur, lrad, zwepen. knuppels, tazers en weet ik niet wat leveren ? waar slaat dat in godsnaam op als dat zo moet gaan ? de politie aan de bedelstaf ? waanzin !
Cor v.L. (8-2-2011 om 06:00)
Gaat er naar mijn idee niet om hoeveel geld maar wat voor veiligheid zo'n apparaat opbrengt, goede zaak als ik zie hoe hard er hier in Hansweert soms gereden word.
BRAM (8-2-2011 om 05:11)
Grappig al dat gedoe over snelheid. Waar maakt de overheid zich toch zorgen over? Kijk toch eens echt naar de menselijke problemen jongens, daar hebben we allemaal iets aan. Straks krijg ik een bekeuring omdat ik te snel naar mijn moeder ren. Klojoos zijn jullie en je snapt niets van het leven.
Cookie-instellingen beheren