Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 248 km

Gemeentelijke lasergun

Toegevoegd: 07-02-2011, 21.59 uur
Door: Maximaal Multimedia

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft samen met de gemeente Reimerswaal een lasergun aangeschaft. Deze wordt gebruikt om snelheidscontroles uit te oefenen in 30 km-gebieden. Het beheer van de lasergun ligt in handen van de politie.

Dit betekent dat de gemeente niet kan beslissen wanneer en hoe vaak er controles plaatsvinden. Wel zal er door de gemeente aangegeven worden waar de controles gewenst zijn.


Inmiddels heeft er een controle plaatsgevonden in de Dorpsstraat te Wemeldinge. Hier ging niemand op de bon. Ook tijdens een controle op de Goessestraatweg in Kapelle waren er geen overtredingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (7-2-2011 om 22:27)
En de opbrengsten gaan naar?
Johan (7-2-2011 om 22:26)
Lekker veel op verdiend hè......:-)
Belastingbetaler (7-2-2011 om 22:17)
Wederom een zeer zinvolle aankoop! Next time een uitnodiging voor een zeeritueel graag. Welke grappenmaker heeft deze rare aankoop bij de gemeente op zijn geweten?
Jan (7-2-2011 om 22:10)
Wat heeft dat nu voor nut de politie heeft die toch ook, en aleen de politie mag ze gebruiken, dat is weer gemeenschaps geld weggooien
Cookie-instellingen beheren