Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle aanhangwagengebruik

Toegevoegd: 13-03-2011, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag een verkeerscontrole gehouden op de Poortersweg in Vlissingen. De controle was met name gericht op automobilisten die met een aanhanger reden.

De controle vond tussen 10.00 en 14.30 uur plaats. Drie automobilisten bleken niet in het bezit te zijn van een B+E rijbewijs terwijl dit wel vereist was. Tweemaal kwam het kenteken van het trekkend voertuig niet overeen met dat van de aanhangwagen. Hiervoor werden bekeuringen uitgedeeld.


Volgens de politie had een groot gedeelte van de gecontroleerde bestuurders niet alle benodigde documenten bij zich zoals het rijbewijs en de kentekenbewijzen van de auto en de aanhanger. Zij kregen een waarschuwing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-3-2011 om 11:06)
We hebben hier in Haamstede te maken met inbraken in woningen en auto's. En wat doet de politie? Aanhangwagentjes controleren en beboeten. Hoe kan je het verzinnen als korpsleiding. De prioriteit ligt bij deze figuren voor een boete maar niet bij veiligheid
Sun (14-3-2011 om 10:23)
Ah ja die bobo's hebben niets anders te doen,dan de gewone burger te pakken. de milieustraat is de makkelijkste weg om iemand te pakken want vluchten kan niet en dat weten die bobo's. is gewoon schandalig,zijn net kleine kinders. ze kunnen zich beter concentreren op de echte misdaad. i
W (14-3-2011 om 09:01)
Je kan toch ook je best doen om je zooi in orde te hebben ,in plaats van de schuld van je lomp gedrag op een ander te schuiven (ja)
Burger (13-3-2011 om 23:27)
De wereld is weer een stukje veiliger nu deze straatterroristen zijn bekeurd. Jammer dat 97% van de echte misdaden onbestraft blijft.
Ja (13-3-2011 om 22:26)
Het is een schande, stel je voor, je doet je best om je zooi naar stort te brengen, regelt hiervoor een kar, en dan word je nog aangehouden en beboet, volgende keer donder je het dus liever in de B-weg
Anoniem (13-3-2011 om 21:36)
Waar ze tegenwoordig allemaal op controleren! makkelijk geld verdienen zou ik het eerder noemen.
Cookie-instellingen beheren