Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat agent in Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2011, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmiddag rond 17.20 uur is een 31-jarige man uit Vlissingen, aan het Buitenhavenpad in Vlissingen, aangehouden. Even daarvoor zagen twee surveillerende agenten de man, met een geopend blik bier, in het tunneltje richting Oost-Souburg staan.
 
Toen de agenten de man hierop wilden aanspreken liep de Vlissinger weg. Ook toen hem naar zijn identiteitskaart werd gevraagd wilde de man niet meewerken. Omdat hij elke keer bij de agenten weg liep pakte één van hen de man beet.


Hierop sloeg de Vlissinger de agent op zijn arm en schold hem uit. Hierop is hij aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zich en bleef schelden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (18-3-2011 om 13:09)
Het is ook nooit goed he. Als de regels niet moeten worden nageleeft waarom heb je ze dan. deze man wordt aangesproken en loopt gewoon weg. Mogenlijk wilde ze hem alleen aanspreken. Heeft het er zelf nagemaakt. Goed werk.
Tsjonge..... (18-3-2011 om 11:29)
@Bert: het is niet toegestaan alcohol te nuttigen op de openbare weg. De agenten gingen mijnheer hierop aanspreken, vroegen om identificatie, maar hij liep weg, wou niet komen, niet luisteren, werd zeer onbeleefd en agressief toen men hem staande wou houden. En jij vraagt wat hij fout deed???
Tom (18-3-2011 om 11:20)
Volgens mij is het daar ook gewoon toegestaan om alcoholhoudende drank op straat te nuttigen. Dit is volgens de APV alleen niet toegestaan in voor horeca aangewezen gebied (meestal de stadscentra)... Vreemd dat ze de man daar dus op aanspraken.
@ alle betweters (18-3-2011 om 10:59)
Oh, dus een agent die op patrouille is, mag niet een man aanspreken die bier staat te drinken op straat, bij een tunneltje, en naar zijn id vragen? als ze nou door waren gereden en die vent iemand van zn fiets had gemept hadden jullie wel anders gepraat!
Mar (18-3-2011 om 08:59)
Jullie hebben het over prioriteiten stellen. Ten eerste stellen agenten die prioriteiten niet vast; dat word voor hen gedaan. Zij zijn uitvoerenden en handhavers van de openbare orde.Ook dit hoort daarbij. Ten tweede: Je kunt niet stellen laat maar lopen; is niet belangrijk. Dan krijg je pas chaos.
Adri (18-3-2011 om 08:32)
..en als het nou zo'n type is wat ergens inbreekt om zijn euroshopperpilsje te kunnen kopen/stelen... dan is het ineens wel een echte boef. Wat zeggen jullie dan?Geen alcohol op straat mogen drinken is al een paar dagen langer bekend en wat is nou het probleem om even je id te laten zien?
Cookie-instellingen beheren