Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 44 km

Dertien keer fietsen op de stoep

Toegevoegd: 07-04-2011, 10.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  Donderdagochtend hebben agenten van de Zeeuwse politie een kleine drie kwartier een controle uitgeoefend in Terneuzen. Er werden 13 boetes uitgeschreven.

De controle vond plaats op de Axelsestraat en de Zuidlandstraat. Bij de Zeeuwse politie is bekend dat er op dit kruispunt veel overtredingen plaatsvinden en dat er zich veel gevaarlijke situaties voordoen. Deze gevaarlijke situaties ontstaan omdat bijvoorbeeld fietsers over het trottoir gaan rijden om de verkeerslichten te omzeilen.

 


Er werden vanmorgen 13 boetes uitgeschreven voor het fietsen over het trottoir, want dat is niet toegestaan. Deze boetes bedragen €70,-.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rolley (7-4-2011 om 21:11)
En wat te denken van de 4 wielige rollators?? Dat mag wel
Yari (7-4-2011 om 17:49)
Nou nou als ze zich hier mee bezig moeten gaan houden.. Goed gedaan hoor weer wat kindertjes op de bon geslingerd die op de stoep fietsten, levensgevaarlijk is dat. Laat ze zich nou toch alsjeblieft eens met de echte problemen gaan bezighouden. Dit slaat nergens op.
Maria (7-4-2011 om 17:07)
Ja warm weer..politie lekker op straat. Laat ze eens controleren op bejaarden die 30 rijden! Zeer gevaarlijk, helemaal op vrijdagochtend..Kijk uit dan ..marktdag hahaha! Fietsers die zonder te kijken afslaan...
Ik (7-4-2011 om 16:52)
Het zou leuk zijn als ze dat op-de-stoep-fietsen hier in Middelburg bij oa. het Groene Woud es komen controleren. Ik heb er eigenlijk best genoeg van dat IK uitgescholden wordt omdat mijn hond een fietser in de weg loopt op de STOEP ...
Marja (7-4-2011 om 16:13)
Met degene die wil beweren dat het omzeilen van de verkeerslichten via de stoep per definitie gevaar oplevert, wil ik nog wel eens in discussie. Dit heeft veel weg van spijkers op laag water zoeken.
Terneuzenaar (7-4-2011 om 14:26)
Zielig, er zijn weer te weinig boetes uitgeschreven zeker?
Cookie-instellingen beheren