Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dertien keer fietsen op de stoep

Toegevoegd: 07-04-2011, 10.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  Donderdagochtend hebben agenten van de Zeeuwse politie een kleine drie kwartier een controle uitgeoefend in Terneuzen. Er werden 13 boetes uitgeschreven.

De controle vond plaats op de Axelsestraat en de Zuidlandstraat. Bij de Zeeuwse politie is bekend dat er op dit kruispunt veel overtredingen plaatsvinden en dat er zich veel gevaarlijke situaties voordoen. Deze gevaarlijke situaties ontstaan omdat bijvoorbeeld fietsers over het trottoir gaan rijden om de verkeerslichten te omzeilen.

 


Er werden vanmorgen 13 boetes uitgeschreven voor het fietsen over het trottoir, want dat is niet toegestaan. Deze boetes bedragen €70,-.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (7-4-2011 om 14:18)
Prima werk ,Politie. Ga zo door,maar wel iedereen aan pakken.
Kieth (7-4-2011 om 14:15)
Moesten ze in heel Zeeland gaan doen.De meeste fietsers en zeker ook bromfietsers gooien er met de pet naar als het om verkeers-regels gaat.Eigenlijk moet je voor fietsers ook een soort rijbewijs hebben, ga je de fout een flinke boete,tweede keer de fout rijbewijs voor ten minste 1 maanden innemen.
Boris (7-4-2011 om 14:00)
Dit zouden nu ook eens moeten doen bij de oude camping van Middelburg hoeveel fietsers er niet door het bos heen komen s'morgens als ze geld willen verdienen moeten ze daar eens gaan staan.
Jeroen (7-4-2011 om 13:44)
Gister kwam ik zo'n 20 agentjes op de fiets achter het eiland in Vlissingen tegen, hebben die dan echt niets beters te doen. Ohja het is mooi weer..dan komen ze naar buiten(op hun fiets) Gaan ze daar die crossers en racemonsters in Vlissingen mee achterna?!
Condor (7-4-2011 om 13:16)
Als ze geld willen vangen en scholiertje willen pesten moeten ze tussen 8 en half 9 eens in de Middelburgsestraat in Goes komen controleren. Kunnen ze ook nog een extraatje voor belediging van een ambtenaar in functie meenemen van die Calvijngangers...
Tk (7-4-2011 om 12:57)
Goedzo! nou in Goes nog, bij spoorwegovergang bij de m.a. de ruyterlaan want daar word ik ook bijna elke ochtend voor me sodemieter gereden door fietsers op de stoep!
Cookie-instellingen beheren