Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dertien keer fietsen op de stoep

Toegevoegd: 07-04-2011, 10.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  Donderdagochtend hebben agenten van de Zeeuwse politie een kleine drie kwartier een controle uitgeoefend in Terneuzen. Er werden 13 boetes uitgeschreven.

De controle vond plaats op de Axelsestraat en de Zuidlandstraat. Bij de Zeeuwse politie is bekend dat er op dit kruispunt veel overtredingen plaatsvinden en dat er zich veel gevaarlijke situaties voordoen. Deze gevaarlijke situaties ontstaan omdat bijvoorbeeld fietsers over het trottoir gaan rijden om de verkeerslichten te omzeilen.

 


Er werden vanmorgen 13 boetes uitgeschreven voor het fietsen over het trottoir, want dat is niet toegestaan. Deze boetes bedragen €70,-.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.Kinds (7-4-2011 om 12:32)
Wat betreft over de stoep fietsen dat is toch tegenwoordig normaal geworden en als je er wat van zegt dan krijg je een grote mond. Kijk bv op winkel centrum Zuidpolder schering en inslag Madam Curiestraat bij de school overal kom je ze tegen en dan moet je als voetganger ook nog aan de kant
Frank (7-4-2011 om 12:15)
Hebben ze niets beters te doen dan de burger pesten. Lullig baantje politie agent.
Lion (7-4-2011 om 11:41)
Zekerheidjes bij de cops. Ze wisten het,dus effe 13 x 70 = 910 euro op 3 kwartier,das lekker binnenlopen
Danny (7-4-2011 om 11:24)
Prima,waarom denken fietsers toch dat ze alles maar mogen. Hard aanpakken!!!!!!
Cookie-instellingen beheren