Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte rijdt in op agent

Toegevoegd: 10-04-2011, 20.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 33-jarige man uit Vlissingen is vannacht opgepakt nadat hij was ingereden op een agent. Hij had eerder een bekende van hem mishandeld.


Rond 01.10 uur kreeg politie Zeeland de melding dat een 36-jarige man uit Vlissingen in een horecagelegenheid in de omgeving van de Van Dishoeckstraatmishandeld was door een bekende van hem.

De 36-jarige Vlissinger kreeg zonder aanleiding een kopstoot en moest ook enkele vuistslagen incasseren. Toen agenten ter plaatse kwamen, stapte de 33-jarige verdachte van de mishandeling net in zijn auto en reed weg in de richting van de Paul Krugerstraat.

Een agent op de fiets reed achter de auto aan om het kenteken te noteren. Plotseling stopte de auto en reed hard achteruit richting de agent op de fiets. De agent kon nog net uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Een politiebusje heeft de auto iets verderop tot stoppen kunnen dwingen.

De 33-jarige bestuurder gaf meteen aan gedronken te hebben, waarop hij werd aangehouden wegens rijden onder invloed en mishandeling. Tijdens de rit naar het politiebureau daagde de man de agenten uit en ook op het bureau bleef hij opstandig.

Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat de man ongeveer 2,3 maal teveel had gedronken. Tijdens de rit van het politiebureau naar Torentijd bedreigde en beledigde de man de agenten. Ook trapte hij tegen ruiten en een tussenschot in de politieauto. Hierdoor raakten het tussenschot en een ruit beschadigd en raakte een andere ruit vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (14-4-2011 om 02:44)
Hoe dan ook, toch wel een kort lontje hoor deze man. Blijkt dus uit zijn vernielende karakter gezien de sloop in de auto. Scoor je niet echt mee als je bent opgepakt en voor die tijd op een politieagent inrijdt. Zal maar gauw stoppen met drinken, want daar kan hij echt niet tegen.
Mar (11-4-2011 om 23:24)
Nee, geloof ik ook niet; "zomaar"een kopstoot uitdelen. De vervolgactie is wat minder natuurlijk. Als agent moet je toch wel eens tot tien tellen, denk ik....
Vlissingse (11-4-2011 om 06:47)
Nou je gaat mij niet wijsmaken dat iemand je "zomaar" een kopstoot geeft.Ik praat niks goed,maar dit lijkt me wel heel sterk.
Goesenaar (10-4-2011 om 22:16)
Dit soort figuren even een poosje uit de maatschappij verwijderen en pas laten terug keren als ze normaal kunnen doen.
Cookie-instellingen beheren