Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist jongetje weer terecht

Toegevoegd: 25-04-2011, 17.23 uur - Update: 25-04-2011, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Een 6-jarig jongetje is maandag enkele uren vermist geweest. Hij werd uiteindelijk gevonden op het strand bij Oostkapelle en opgevangen door de strandwacht. 

De KNRM rukte met twee reddingsboten en een kustwachtvoertuig uit om te zoeken. Daarnaast is er ook een helikopter opgeroepen voor de zoekactie. Ook de politie zocht mee met een strandjeep evenals de reddingsbrigade.


Het jongetje was het laatst gezien bij strandpaviljoen 7 Golven in Domburg. Een kwartier nadat de grote zoekactie op touw werd gezet is het jongetje gevonden in Oostkapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (25-4-2011 om 20:17)
Wat is nu geld als een kind wordt vermist! Kind is belangrijker dan geld hoor. Tip: geef je kind een armbandje om met je 06 nummer dan kan het kind vragen zijn/haar moeder te bellen.
Sas (25-4-2011 om 19:11)
Wie zal dat betalen?zoete lieve geriitje? weer eens een kind ,,vermist,, natuurlijk kan iedereen dit overkomen zelfs ik maar in de meeste gevallen is het onoplettendheid van de ouders
Annie (25-4-2011 om 18:12)
Wie betaald dat allemaal Je let toch op je kind als je aan het strand ben
Maria (25-4-2011 om 17:43)
O jeetje wat erg voor iedereen wat een vreselijke spanning onstaat er bij de familie en hulpverlening ik heb als strandwacht ook geleerd dat een kind meestal met de wind mee loopt dus zal ik ook snel gaan zoeken
Mama en oma (25-4-2011 om 17:41)
Hoop van ganser harte dat dit jongetje gauw gevonden word. Als mama en oma weet ik maar al te goed dat kindjes in no time uit het oog verloren zijn. Het wachten is nu op de commentaren dat de ouders weer eens niet goed hebben opgelet!!Heb medelijden met de ouders die nu in paniek zullen zijn. Succes
Cookie-instellingen beheren