Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 282 km

College blij met uitspraak rechter

Toegevoegd: 10-05-2011, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSSINGEN - Een 29-jarige Vlissinger die een parkeerwachter bedreigde met geweld is begin deze maand door de rechtbank van Middelburg veroordeeld.

De man kreeg een werkstraf van 100 uur, waarvan 50 uur voorwaardelijk. Het college van burgemeester en wethouders van Vlissingen vindt dat deze uitspraak opnieuw duidelijk maakt dat geweld tegen een ambtenaar in een openbare functie niet wordt getolereerd.


De gemeente hoopt dat van deze veroordeling een preventieve werking uitgaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (11-5-2011 om 13:01)
Vindt het ook maar een idiote verplichting, je kan helemaal niet meer lekker op je dooie gemakje shoppen of je moet steeds de tijd in de gaten houden. Loop je daar aan de andere kant van de stad en dan als je beetje laat terug komt. Al sta je auto daar 2 jaar, kom op zeg kan wel iets gebeurt zijn.
Alexia (11-5-2011 om 10:40)
Parkeerwachters, praat me er niet van. In Terneuzeen liep er ook ooit zo'n lekker type rond. Die zou je al bekeuren als je in de rij voor de kaartjesautomaat stond te wachten. Als ik zo mijn brood zou moeten verdienen at ik liever niet.Snap niet dat ze zichzelf hier lekker bij voelen.
Cynthia (11-5-2011 om 09:45)
Gewoon netjes een kaartje kopen, zoals het HOORT!! Als je dat niet doet, moet je ook niet zeuren dat je een bon krijgt, maar als een echte vent dat gewoon accepteren. Dat jij verzuimt een kaartje te kopen, kun je niet afschepen op de parkeerswachters.....
Vlissingse (11-5-2011 om 09:29)
@ Tim: dus als je parkeerwachter bent,hoef je geen respect meer te tonen naar andere mensen ,omdat ze geen kaartje hebben of 5 minuten te laat terug zijn? Dus dan heb ik het niet over een boete geven,maar een cursus sociale omgang zou voor sommige parkeerwachters niet misstaan.
Wat een onzin (11-5-2011 om 09:03)
Tuurlijk is parkeerwachter een ondankbaar baantje, een arts of een voetballer dat zijn wel helden! Een boete wordt altijd terecht gegeven, als je corruptie wilt zien moet je naar Turkije, Rusland of een Oostblokland gaan. Het hele leven van een 'stoere' burger gaat om RESPECT, waarom hier dan niet?
Dorpsbewoner (11-5-2011 om 07:23)
Ook in Goes: m'n dochter stopt in de buurt van Blokker, daar moest ik wat afgeven. 3 minuten later willen we wegrijden tikt er een Boa op raam: of hij ons bonnetje mag zien! Maar we hadden niet geparkeerd. Gaat die man moeilijk doen! We zijn weggereden! laat hem in zijn eigen land politie spelen!
Cookie-instellingen beheren