Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 57 km

College blij met uitspraak rechter

Toegevoegd: 10-05-2011, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSSINGEN - Een 29-jarige Vlissinger die een parkeerwachter bedreigde met geweld is begin deze maand door de rechtbank van Middelburg veroordeeld.

De man kreeg een werkstraf van 100 uur, waarvan 50 uur voorwaardelijk. Het college van burgemeester en wethouders van Vlissingen vindt dat deze uitspraak opnieuw duidelijk maakt dat geweld tegen een ambtenaar in een openbare functie niet wordt getolereerd.


De gemeente hoopt dat van deze veroordeling een preventieve werking uitgaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (11-5-2011 om 06:45)
Het zijn niet alleen de parkeerwachters vlakt de boa's ook niet uit,ik ben van mening de gene die in uniform lopen,denken,dat ze heel bezonder zijn,maar in feiten zijn het net een stel kleine kinderen en het college van B&w houden hun handtjes vast, ,
Francois (11-5-2011 om 02:04)
@Jeroen. Je verdient eigenlijk geen reactie maar toch wil ik je mededelen dat ik je reactie in en in triest vindt. Niemand vind het fijn om belasting te betalen of een prent voor fout parkeren. Als jij een bouwvakker was, mijn scuurtje slecht in elkaar zet, zal ik je dan een tik verkopen? Nee...
Dolf (10-5-2011 om 22:54)
Erik ik ben het helemaal met je eens, die parkeerwachters zijn ook corrupt. Met eigen ogen heb ik gezien dat er een vette Audi en een Mazda op de stoep geparkeerd stonden. Hij loopt zo voorbij de Audi en geeft de Mazda een bon. Hij zal wel geweten hebben wie de eigenaar van de Audi is.
Tim (10-5-2011 om 19:00)
@Erik. Dan moet je je aan de regels houden klaar. Het is namelijk hun werk, en ik vind het super dat ze met plezier naar hun werk gaan. Wees blij dat ze er zijn anders wordt het een complete puinhoop. Ze doen hun werk je MOET een kaartje kopen, klaar. Als ze je beboeten is dat met een reden.
Jeroen (10-5-2011 om 16:50)
Is het niet zo,dat de parkeerwachters op een nette manier de boel uitdagen,ik vind het terecht als ze aangevallen of vervloekt worden. Ik hebt er ook wel eens bedreigd hij dacht echt dat die een grote bek op kon zetten. We levens zachtjes aan in politiestaat.
Vlissingse (10-5-2011 om 16:29)
@ Erik: ja ik begrijp wat je bedoeld,sommige(dus niet allemaal) voelen zich blijkbaar heel machtig met zo'n bonnenapparaatje en een fatsoenlijk gesprek valt er niet mee te voeren. Ik praat dit dus ook niet goed,maar er zijn er dus bij die het bloed vanonder je nagels vandaan kunnen halen.
Cookie-instellingen beheren