Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
118 files van totaal 395 km

Jongens gestoken met stanleymes

Toegevoegd: 30-05-2011, 13.59 uur - Update: 30-05-2011, 19.46 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op een middelbare school in Terneuzen zijn vandaag twee jongens door een medescholier gestoken met een stanleymes.

Volgens de politie vond het incident rond 10.50 uur plaats op de middelbare school De Rede aan de Oude Vaart. Het incident zou hebben plaatsgevonden in een technieklokaal.


Een 15-jarige jongen uit Axel werd meerdere malen gestoken onder andere de borststreek. Een 15-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen liep een lichte verwonding op aan zijn arm. De jongens zijn allebei in het ziekenhuis in Terneuzen behandeld. De jongen uit Axel verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. De andere jongen heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Een 14-jarige verdachte is kort na het incident door de politie aangehouden. De politie is nog met de zaak bezig. De technische recherche heeft ter plekke een kort onderzoek gedaan. Het mes is na het steken door een docent afgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klas genoot (30-5-2011 om 20:31)
Ik heb alles gezien, maar die jongen werd al lange tijd gepest. In de klas waren zij hem aan het belagelijk maken waarop hij en woede aanval kreeg. Die druppel deed zijn emmer overlopen
Moeder leerling de rede (30-5-2011 om 20:27)
In de eerste plaats mag een incedent als dit in een klas niet voorkomen dat valt niet goed te praten. het is allemaal zo makkelijk te redeneren hoe dit te voorkomen.wel wil ik even laten weten dat alle leerligen en ouders van de rede direct op de hoogte zijn gesteld via mail van dit incedent. Pluim
Jeroen (30-5-2011 om 20:26)
Vroeger ruilde wij flippo's en staken rietkragen bij het bunker terrein in Vlissingen in de fik, dit is andere koek.
L (30-5-2011 om 20:22)
Het is geen rechtvaardiging om te gaan steken, maar zover ik uit betrouwbare bron begrepen heb werd deze jongen zwaar gepest. Het is geen voer voor discussie omdat voor ons de precieze achtergrond en feiten niet bekend zijn maar het geeft te denken: de slachtoffers ook de aanstichters / daders?
M (30-5-2011 om 18:15)
Mij lijkt het als docent erg en voor die klasgenoten ook wat er is gebeurd die hebben het gewoon zien gebeuren. en de vraag is waarom heeft die het gedaaan.
Michael uit kloosterzanden (30-5-2011 om 18:09)
Het moet niet gekker worden hier in nederland. Ze moeten nog wat meer geweldt op tv laten zien dat zal er goed aandoen.
Cookie-instellingen beheren