Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Cel en opname voor Goesenaar

Toegevoegd: 08-06-2011, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 20-jarige Goesenaar is woensdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden, waarvan een kwart voorwaardelijk en opname in een inrichting.

Eind september zou hij uit zijn Goese woning worden gezet en daarover wond hij zich zo erg op, dat hij op de betreffende dag de gaskranen open zette en een kaars aanstak. Vervolgens verliet hij de woning.
 
Twee mannen, die belast waren met de uithuiszetting roken een gaslucht en ondernamen actie door de gaskranen uit te draaien en de ramen open te zetten.


Zie ook:
- 25/05/2011: Celstraf en opname in inrichting


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (8-6-2011 om 19:07)
Ja de overheid doet niks voor zulke mensen he maar alleen maar voor hun eigen ambtenaaren ik geef die jongen groot gelijk dieven zijn het de overheid
Cookie-instellingen beheren