Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Overvallers supermarkt waren kinderen

Toegevoegd: 05-07-2011, 15.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHARENDIJKE - De gewapende overval die maandag rond 17.50 uur plaatsvond op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Scharendijke werd gepleegd door kinderen.

De drie daders zijn jongens van 14 en 16 jaar oud. De drie jongens droegen bivakmutsen en probeerden het personeel onder bedreiging van een mes een vuurwapen geld afhandig te maken. Toen dit niet snel genoeg ging sloegen ze op de vlucht.
 
Twee van de daders konden worden overmeesterd door passanten, waaronder een medewerker van een nabijgelegen eetcafé. Dankzij deze actie kon de politie de derde persoon ook snel aanhouden. De drie jongens zitten vast in Torentijd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (6-7-2011 om 00:32)
@Goed begin,Een boete lost niets op, mensen zoals jou veroorzaken meer problemen. @Volwassene,Als je volwassen was had je geweten dat je in een gevangenis niet volwassen gaat worden, maar slechts tijd van iemand zijn leerproces afneemt. Voor de ouders heb ik een tip: verdiep u eens in uw kinderen.
Richard (5-7-2011 om 23:59)
Dat daders zo jong zijn is niet enkel van deze tijden... toen ik zo oud was (jaren 70) had ik ook 2 leeftijdgenoten die het in hun zotte hoofd haalden om ook een overval te plegen.... ze werden ook veroordeeld tot jeugddetentie; kan me nog herinneren dat we op school een brief moesten schrijven..
Sterretje 80 (5-7-2011 om 23:20)
Waar moet dat toch heen??? Hoe ze het verzinnen is niet zo moeilijk er gebeurt genoeg van deze praktijken in Nederland!!!
Mar (5-7-2011 om 23:08)
Volgens mij is er een wet in de maak dat jeugdige delinquenten ook volgens volwassenstrafrecht berecht kunnen worden; dit naar gelang de ernst van het gepleegde delict. Lijkt me in dit geval wel van toepassing...
D (5-7-2011 om 21:54)
Jammer dat die losers niet gaan werken voor hun geld in plaats van hardwerkende mensen bedreigen en beroven. Geeft wel aan welk denkniveau ze hebben... Ik wens hun ouders alle succes met heropvoeden. En die "passant" van het eetcafé verdient een gouden medaille!
Goed begin (5-7-2011 om 21:48)
Nou dit is dus een Goede Start van hun "werkzame leven". Lang leve de mentaliteit van snel rijk zonder te werken. Opsluiten die handel en de "opvoeders" een passende boete.
Cookie-instellingen beheren