Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (27-7-2011 om 00:27)
De mentaliteit gaat achteruit in Nederland roept iedereen: Gek he als de eigenaar als misdadiger wordt aangewezen door het 'slachtoffer' en politie, justitie en wetgevers dit zwaarder laten wegen dan de daad in beginsel. Dus klaag maar over het systeem maar wees verder zelf vooral niet consequent!!
Sjaak (27-7-2011 om 00:21)
Ik ben erg benieuwd wat u zou zeggen als ik bij u 50 cent uit uw portomonee zou pakken, zelfs zonder dit te vooraf te vragen. Niemand die hier gereageerd heeft zou dit accepteren zonder hier eventueel de reden van te kennen. Dus de boer heeft gedaan wat iedereen zou doen! WEES GEEN HEILIG BOONTJE!!!
Sjaak (27-7-2011 om 00:12)
Wellicht dat ze best iets konden krijgen maar niet op deze manier. Speculaties van mensen dat het arme mensjes zijn slaat nergens op. GISSEN IS MISSEN. Meestal kunnen dit soort mensen het wel betalen, de eerlijke burger die zijn eten nauwelijks kan betalen zorgt er hoe dan ook voor dat hij kan eten.
Sjaak (27-7-2011 om 00:04)
@ Piet: ze waren nog niet gerooid!!! Aan alle Zeeuwen: Iedereen klaagt erover dat de mentaliteit in Nederland achteruit gaat. Maar sommigen hier vinden het doodnormaal dat je gewoon mag jatten als je wat ouder bent, BELACHELIJK! Hulde aan de boer.
Kevin (26-7-2011 om 21:30)
Ja ook 80 plussers hun pensioen word aan geknaagd dus ook bezuinigen dan maar wortels en aardappels stelen op het land
Ollie (26-7-2011 om 20:45)
Leve on o zo eerlijke landje!!! Worden je spullen gejat moet je "meneer en mevrouw"misdadiger beleefd gaan verzoeken zich aan te geven bij de politie!!! Gewoon in mekaar timmeren en klaar! 80+ of niet je blijft er met je poten vanaf!!!
Cookie-instellingen beheren