Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steendijk (27-7-2011 om 19:27)
De boer heeft de mensen de gelegenheid gegeven om de wortels te betalen. Maar toen ze dit niet deden heeft hij hun fietsen in beslag genomen om aan de politie te bewijzen dat ze gestolen hadden. Nee hoor deze boer stond in zijn recht Je blijft met je handen van ander mans spullen
Jan P (27-7-2011 om 19:16)
Vind ik ook stelen is stelen wie het ook doet, en je bezit moet je verdedigen klaar!!!
Rianne ... (27-7-2011 om 12:33)
Niets geen 'kort lontje' .. als je elke persoon een paar wortels laat jatten is het einde zoek .. Ik zit noodgedwongen in de bijstand en ga ook niet 'op rooftocht' .. nee , ik ga als vrijwilligster werken en krijg in natura betaald dmv doosje kersen of aardbeien oid. is gezellig en nog leuk ook ;)
Irmpje (27-7-2011 om 12:31)
Wat een vreselijk kort lontje heeft die boer zeg!!!! Wat maken die vier wortels nou uit. Het mag niet maar om er nou zo'n ophef van te maken. Hij had die mensen ook even kunnen aanspreken en ze dan een zak met wortelen mee kunnen geven. Dan ben je een medemens.
Cees (27-7-2011 om 10:33)
Diefstal is diefstal. Bij zoiets moet je de situatie aftasten. Je kunt nooit voor eigen rechter spelen. Ik had hem laten kiezen, fiets mee of een onderdeel, of een flink bedrag laten betalen bijv. (10,00 euro)
Staffie (27-7-2011 om 00:33)
Deze mensen hebben waarschijnlijk geholpen het land weer op te bouwen en 40 jaar gewerkt maar zien al hun geld verdwijnen naar zij die NIETS hebben gedaan/doen dan rest dit helaas in ons "mooie" landje ik werk 6 dgn i.d. week en ben bang dat ik toch ook ooit moet gaan stelen om te overleven hier.
Cookie-instellingen beheren