Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 129 km

Huiselijk geweld Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdagavond werd op het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens huiselijk geweld.


De man had in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning in de Meanderlaan in Middelburg een 31-jarige vrouw zodanig mishandeld dat zij diverse blauwe plekken en letsel aan haar handen had opgelopen.

De vrouw was al eerder door hem mishandeld en ook had hij in de afgelopen periode diverse vernielingen in de woning gepleegd. De Middelburger meldde zich vrijdagavond bij het politiebureau en werd gelijk aangehouden. Hij zit in verzekering in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judy (1-8-2011 om 01:43)
Laat hem dan maar daar blijven ook. Ik ben het helemaal eens met @Staffie, we hebben de laatste tijd genoeg voorbeelden gehad. Ik vrees alleen dat er nog niet van geleerd is en dat deze man over uiterlijk (!!) 48 uur weer vrolijk op straat staat. Heel veel sterkte toegewenst voor het slachtoffer!
Renata (1-8-2011 om 00:19)
Je moet er toch niet aan denken dat "het" dadelijk weer gebeurt. En het erge is je hem nu wel kunt vast zetten, maar voor hoe lang? En wat gebeurt er als hij vrij komt? Doodeng.
Ikke (31-7-2011 om 23:46)
Over 2 weken loopt die weer vrij rond en wat voor steun en bescherming krijgt deze vrouw helemaal niks, wat een slecht rechtssysteem heeft nederland toch.mevrouw sterkte.
Ik (31-7-2011 om 23:42)
En weer zo''n idioot die zn tengels niet kan thuis houden. Hopelijk zetten ze hem in Torentijd bij een grote kick boxer in de cel. Kijken of ie dan nog zo stoer is.
Adri (31-7-2011 om 22:18)
Ligt het aan het weer, of zit er iets in het drinkwater tegenwoordig?? Het lijkt wel of problemen tegenwoordig zover moeten escaleren tot geweld het antwoord wordt.....
Mike (31-7-2011 om 21:55)
Diepgaande therapie zou niet verkeerd zijn voor dit heerschap.
Cookie-instellingen beheren