Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Huiselijk geweld Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdagavond werd op het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens huiselijk geweld.


De man had in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning in de Meanderlaan in Middelburg een 31-jarige vrouw zodanig mishandeld dat zij diverse blauwe plekken en letsel aan haar handen had opgelopen.

De vrouw was al eerder door hem mishandeld en ook had hij in de afgelopen periode diverse vernielingen in de woning gepleegd. De Middelburger meldde zich vrijdagavond bij het politiebureau en werd gelijk aangehouden. Hij zit in verzekering in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (31-7-2011 om 21:41)
Ja inderdaad. Straks loopt ie weer vrij en we weten wat er dan kan gebeuren. Er is al 2x in zeer korte tijd een moord gepleegd, moeten er nu nog meer bij? Zo gezellig is het niet meer in Zeeland....kan wel gezellig en leuk zijn, maar een ander moet dat weer verzieken.
Staffie (31-7-2011 om 21:15)
Hou hem ook in torentijd of hebben de heren die hier over beslissen nog niet genoeg voorbeelden gehad de laatste dagen .....
Cookie-instellingen beheren