Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-08-2011, 17.24 uur - Update: 17-08-2011, 21.47 uur
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat staan grote files vanwege een ongeluk.


Op de Zeelandbrug ontstond om 16.50 uur een aanrijding tussen een auto en een motor. Een 46-jarige Middelburger reed op zijn motorfiets over de Zeelandbrug in de richting Zierikzee. Waarschijnlijk merkte hij te laat dat het beweegbare gedeelte van de brug omhoog ging en het verkeer voor hem afremde.

De man week uit naar links en reed op de andere weghelft tegen de auto van een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en tegen de auto van een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De motorrijder is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Even daarvoor was om 16.40 uur op de Deltaweg in Goes ook een verkeersongeval gebeurd. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland moest stoppen voor filevorming bij de verkeerslichten op de kruising Wilhelminadorp / Wolphaartsdijk.

Een 19-jarige motorrijder uit Stadt Bergisch Gladbach (D) had dit te laat in de gaten, reed tegen deze auto en kwam met zijn motor ten val. Hij werd, samen met een 19-jarige vrouw uit Keulen, die bij hem achterop zat, naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man letsel aan zijn been had en de vrouw een gebroken pols.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (17-8-2011 om 23:11)
We kunnen idd een voorbeeld nemen aan de Duitsers, het zou er een stuk vriendelijker aan toe gaan op de weg. Wat de motors betreft, laat ze voorgaan waarom een rij nog langer maken dan nodig is en nee ik ben geen motorrijder alleen iemand die veel met het verkeer te maken heeft..
Zeur niet (17-8-2011 om 22:34)
Ik snap jullie discussie niet? Het gaat helemaal niet om passeren van langzaamrijdende of stilstaande auto's! Deze motorrijder week naar links uit omdat hij niet/te laat opmerkte dat de auto voor hem vaart minderde cq stilstond. Automobilisten hebben dat ook wel eens (Zie archief hvzeeland).
Mike (17-8-2011 om 22:30)
Als ik met de auto rijdt hou ik ook rechts aan,voor mij geen moeite,en de motors kunnen er langs.de autos die opzei gaan krijgen ook een vingertje,en respect.elkaar helpen in het verkeer,ipv alleen aan je eigen denken.tuurlijk er zijn ook asos,maar die geven jusit gas omdat de autos niet opzei gaan!
Mike (17-8-2011 om 22:27)
Waarom?probeer maar eens fatsoenlijk file te rijden met een motor laat staan met een bokkerige ducati,hou je geen 20 min vol hoor kan het wel doorgetrokken streep wezen,en volgens de wet niet mogen,maar wordt wel gedoogd.mits op een normale manier.en wat is voor jullie de moeite om rechts te houden?
MotoRob (17-8-2011 om 22:27)
Aan al die automobilisten hier; jullie hebben makkelijk praten, in een file staan met de airco aan, wij staan in de brandende zon in een dik leren pak, vandaar dat wij graag blijven rijden en niet achter jullie willen staan. Beterschap voor deze bikers.
Jo (17-8-2011 om 22:26)
Sjonge jonge wat een egoistische reacties weer van de automobilisten. Ze gunnen iamand anders niet eens een klein beetje ruimte. Het is pure afgunst, gelukkig zijn er nu genoeg buitenlanders die wel het fatsoen kunnen opbrengen om een beetje ruimte te maken.
Cookie-instellingen beheren