Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 17-08-2011, 17.24 uur - Update: 17-08-2011, 21.47 uur
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
De botsing tussen een motor en een auto op de Deltaweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug tussen Zierikzee en Colijnsplaat staan grote files vanwege een ongeluk.


Op de Zeelandbrug ontstond om 16.50 uur een aanrijding tussen een auto en een motor. Een 46-jarige Middelburger reed op zijn motorfiets over de Zeelandbrug in de richting Zierikzee. Waarschijnlijk merkte hij te laat dat het beweegbare gedeelte van de brug omhoog ging en het verkeer voor hem afremde.

De man week uit naar links en reed op de andere weghelft tegen de auto van een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland en tegen de auto van een 38-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De motorrijder is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Even daarvoor was om 16.40 uur op de Deltaweg in Goes ook een verkeersongeval gebeurd. Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland moest stoppen voor filevorming bij de verkeerslichten op de kruising Wilhelminadorp / Wolphaartsdijk.

Een 19-jarige motorrijder uit Stadt Bergisch Gladbach (D) had dit te laat in de gaten, reed tegen deze auto en kwam met zijn motor ten val. Hij werd, samen met een 19-jarige vrouw uit Keulen, die bij hem achterop zat, naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man letsel aan zijn been had en de vrouw een gebroken pols.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peggie (17-8-2011 om 21:40)
Waarom moeten motor rijders voorrang krijgen bij file of langzaam rijdend verkeer? Wij automobilisten moeten toch ook gewoon wachten doen de motorrijders dat ook maar hoor.
Mikel (17-8-2011 om 21:29)
Zeg eens mike waar om zou ik voor een motor aan de kant gaan als het verkeer langzaam rijdt kun je netb als ons geduld hebben ok
Gerrit (17-8-2011 om 21:09)
Waar komt toch de gedachte vandaan dat motorrijders er 'recht' op zouden hebben dat zij altijd kunnen doorrijden, oftewel dat auto's maar voor hen aan de kant moeten gaan? Je ziet dat zelfde gedrag ook bij verkeerslichten. Er ontstaan vaak gevaarlijke situaties, en de auto krijgt dan weer de schuld.
Jan (17-8-2011 om 21:07)
Ik heeft 30jaar motor gereden en ik kan je zeggen de nederlandse auto mobilist heeft totaal geen respect voor de motorrijder op de weg. ok er zijn ook asso´s op de motor maar het meeren deel rijdt normaal en laat ze er tussen of voorbij
Jaap Verkeer (17-8-2011 om 20:43)
@ Mike. Jullie moeten je aanpassen aan de omstandigheden en niet overal tussen door willen scheuren omdat jullie dat [denken te] kunnen. De ruimte die jij eist is geen recht. Eigenlijk hoor je gewoon in de rij aan te sluiten zeker op de brug met z'n dubbele streep!
K. Spee (17-8-2011 om 20:27)
@Mike. Het betreft hier een doorgetrokken streep. Dwz dat inhalen is verboden. Het is dus niet de bedoeling dat zo'n stuntrijder hier gaat inhalen en daarbij de andere weggebruikers in gevaar brengt!
Cookie-instellingen beheren