Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie op AZC Middelburg

Toegevoegd: 24-08-2011, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het Asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is vanmiddag een 27-jarige bewoner opgepakt.


Volgens de politie vond de arrestatie rond 14.00 uur plaats op het complex aan de Stromenweg. Diverse eenheden gingen met spoed ter plekke na de melding. De man wordt ervan verdacht een medewerker van het AZC te hebben bedreigd.

Tussen beiden was een woordenwisseling ontstaan over het verblijf van de 27-jarige man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (26-8-2011 om 18:23)
Wauw Motorob, knappe reaktie.
Unknown (26-8-2011 om 11:47)
Voor veel mensen hier zou het goed zijn eens in de schoenen van de asielzoekers te staan. Of een tijdje te verkeren in het AZC. 100% zeker dat zij hun mening bijschaven. Natuurlijk is dit geen excuus voor wat er is gebeurd maar het zal wellicht wel de kortzichtigheid in Nederland verminderen!
Anoniem (25-8-2011 om 23:32)
Jammer staffie dat je er zo over denkt Nederland is niet verrot door buitenlanders maar door het fijt dat ze hier aan hun lot worden overgelaten.Je dondert ze met 100 andere in azc en zoek het maar uit.hoe zou na een tijdje reageren.sommige wonen hier 10 jaar en horen dan pas dat ze weg moeten .
Renata (25-8-2011 om 22:22)
Hier kunnen ze zich zo gedragen want ze worden met fluwelen handschoentjes aangepakt, is wel anders in hun land van afkomst meestal. Beetje respekt en nederigheid zou op zijn plaats zijn als je hier bent. Enkele reis terug, klaar.
MotoRob (25-8-2011 om 19:37)
Verschillende culturen en religies kunnen wel eens botsen met elkaar, dat bestaat al sinds de mensheid, ik zal me diep ongelukkig voelen in een land met een andere cultuur en religie, daarom blijf ik liever hier wonen, als die asielzoekers dat nu ook eens deden dan zijn in 1 keer dit soort problemen de wereld uit.
Staffie (25-8-2011 om 16:58)
??? vermoed hetzelfde als ik en W maar zegt het anders . Zelf ken ik mensen die er mee werken zo ook in hun 2e halte Torentijd,ook kijk ik tv en lees de krant daarop baseer ik mijn (kortzichtige) mening. Door te denken zoals "anoniem" is Nederland zoals het nu is TOTAAL VERROT !!
Cookie-instellingen beheren