Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 316 km

Man steelt scheermesjes bij supermarkt

Toegevoegd: 04-09-2011, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagmiddag om ongeveer 15.45 uur is door agenten van de Zeeuwse politie een winkeldief aangehouden.
 
De 55-jarige Vlissinger had bij Albert Heijn aan de Gildeweg in Vlissingen een pakje scheermesjes ter waarde van enkele tientallen euro's weggenomen. Hij is door medewerkers van de supermarkt overgedragen aan de politie.


De Vlissinger is overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft daar een bekennende verklaring afgelegd en is een paar uur later weer in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anne (5-9-2011 om 23:45)
Hoe komen mensen erbij dat de man op zijn 55e een pension of AOW uitkering heeft??? Misschien wel een bijstands uitkering ja... Maakt verder niets uit ook, iedereen moet betalen voor spullen dus helaas ook de wat arme medemens onder ons, mogelijkheden genoeg.
Niek (5-9-2011 om 16:30)
Dus Lion? Als ik een auto niet kan betalen moet ik hem gewoon jatten? Hij kon er ook voor kiezen om van die BIC wegwerpmesjes te gebruiken. Dit heeft niks te maken met niet kunnen betalen, maar met niet willen betalen. Ouderwetse trap onder zijn krent moest hij hebben.
John (5-9-2011 om 15:56)
Dan koop je ze bij de lidl en kosten ze maar 5 euro voor 20 inclusief een houdertje en zijn net zo goed
Koen (5-9-2011 om 15:45)
Jongens.... het kan dan wel veel kosten maar laten we wel eerlijk zijn en zeggen dat stelen gewoon niet kan..misschien moet deze man er een baantje bijzoeken, want 55 jaar is nog te jong om te stoppen met werken uiteraard
Jos (5-9-2011 om 11:52)
Mss is deze man wel zo arm of slecht bij kas dat hij die niet kan betalen? Ik denk dat het door de huidige crisis nog meer zal gaan gebeuren, ook door bijvoorbeeld weerloze AOW-ers. We sturen immers liever ons (ontwikkelings)geld naar corrupte landen en instanties dan naar ons eigen volk! :-(
Marleen (5-9-2011 om 08:23)
Weet je wat diek osten tegen woordig en met da pensioen dat die mensen krijgen vind ik het niet gek dat ze gaan stelen hoor maar nee wij geven liever ons geld aan ontwikkelings hulp dan aan de mensen die dit land groot hebben gemaakt met hun handen regering schaam u
Cookie-instellingen beheren