Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ka (1-10-2011 om 14:26)
Gisteren werd er gezegd dat tunnel onder geen beding open zou gaan, zou teveel geld kosten etc. En wat blijkt nu...ja hoor omdat niemand er rekening mee houdt en gewoon lekker doet waar ze zelf zin in hebben, kunnen de tunnelrep hun werk niet naar behoren doen en hebben we er nog langer last van!
Alfons (1-10-2011 om 14:25)
Het is ook belachelijk hoe het geregeld is. Mocht natuurlijk niets kosten Zeeuwen he. Vorige week precies hetzelfde. Ze laten daar bij Kruiningen zelfs de auto's kruisen, natuurlijk vraag je dan om file. Stelletje amateurs.
Cookie-instellingen beheren