Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vlaketunnel open door extreme drukte

Toegevoegd: 01-10-2011, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rijkswaterstaat heeft op verzoek van politie besloten de Vlaketunnel tot drie uur open te stellen voor het verkeer. Automobilisten op de A58 richting Zeeland hebben last van meer dan twee uur vertraging.
 
Vanuit Bergen op Zoom staat een file van vijftien kilometer. De openstelling geldt alleen voor de richting Zeeland. Aan de andere kant richting Bergen op Zoom staat zes kilometer file. Ook op de N59 vanuit Bruinisse richting Goes is er sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer. 


De politie roept mensen op niet naar Zeeland te komen uit de richting van Bergen op Zoom. Veel mensen zijn onvoorbereid op pad gegaan. Ze hebben onvoldoende eten en drinken meegenomen voor onderweg. Voor kleine kinderen hebben hier last van. De brandweer deelt inmiddels water uit aan automobilisten op de A58.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (1-10-2011 om 21:54)
Jaja iedereen had dit voorzien! Als iedereen had geluisterd had er minder tot geen file gestaan,bovendien is er gezged dat je drinken moest meenemen,voor diegene die dat zelf niet kan bedenken. Zo duurt het leed alleen maar langer. Ze hadden de wst.tnl wel tolvrij mogen maken
Leon (1-10-2011 om 21:29)
Waarom duren weg afsluitingen zo ontzettend lang? laatst in Middelburg richting poelendaeleweg duurde vele weken. De N57 van Serooskerke naar Oostkapelle al weken onderbroken. Het verkeer moet worden omgeleid via gevaarlijke B wegen. En tot ergenis in het weekend zijn er geen werkzaamheden, Vreemd
Leon (1-10-2011 om 21:12)
De heren van RWS verdienen bakken met geld. De A58 op een zomer dag afsluiten is volstrekt onacceptabel. Het weer was voorspeld, de laksheid en arrogantie voeren de boventoom. Ik stel dan ook voor dat de politiek zich actiever gaat opstellen bij wegafsluitingen en een onderzoek nu gaat doen.
Harry (1-10-2011 om 19:53)
Nadat het al de hele week zo mooi weer is, kun je toch verwachten dat het in het weekend druk word richting de kust !! Dan hef je die aanpak aan de vlakketunnel toch op. Als er iets ergs gebeurt is zeeland helemaal niet bereikbaar !! Hier mag nog wel eens goed over geƫvalueerd worden.
Ikke (1-10-2011 om 19:23)
Vlake tunnel afgesloten, 12 km file... Westerscheldetunnel, toegangsweg afgesloten ivm werkzaamheden... Wij moesten vandaag terugkomen uit etten-leur, zijn ivm alle files door Belgie naar huis moeten rijden... Provincie zeeland...wanneer worden jullie eens wakker??? Schandalig!!!!!!!!!!
Piet (1-10-2011 om 19:08)
Wat een stelletje sukkels, dit was al vanaf dinsdag te voorzien!
Cookie-instellingen beheren